2777
2789
عنوان

بچه ام مریض شده خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 19 پست
سلام عزیزم اول اینکه شربت ایمونس بده واسه تقویت سیستم ایمنیچرک خشک کن دوهفته هر دوازده ساعت مرتب ساع ...

الان سفالکسین میخوره. امروز روز آخره. گوشیم کوک بوده هر ۶ ساعت مرتب و دقیق خورده. ایمیونس سفارش دادم براش، هنوز دستم نرسیده. مولتی دیگه الان بهش میدم. خودمم مریض شدم. موندم این چه کوفتیه که خوب نمیشه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الان سفالکسین میخوره. امروز روز آخره. گوشیم کوک بوده هر ۶ ساعت مرتب و دقیق خورده. ایمیونس سفارش دادم ...

پلارژین کیدز بده

خودتم کلداکس بخور

دوهفته طول می‌کشه

مرغ کباب کن بده بخوره با کته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم یه هفتس گلوش عفونت کرده هی سرفه میکنه طفلی دلم براش کبابه

چند سالشه؟

پسر من از سرفه و آبریزش شروع شد. دو ماهه دو روز بهتر میشه، دوباره شدید میشه. کابینتم شده داروخونه. انواع و اقسام داروها. نمیدونم میکروبا قوی شدن یا داروها بی اثر یا بدن ما ضعیف. کلافه شدم دیگه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چند سالشه؟پسر من از سرفه و آبریزش شروع شد. دو ماهه دو روز بهتر میشه، دوباره شدید میشه. کابینتم شده د ...

۶ سال اینم از تب شروع شد الان سرفه میکنه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا