2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه!مگه به پریود ربط داره؟من فردا میخوام برم سونو سینه و ماموگرافی انجام بدم اصلا اطلاع نداشتم

چندمه سیکلته؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
منم دکتر برام نوشته ولی نمیدونستم باید 5 پریودی برم 🤕

چرا میخوای بری، خیلی میترسم من، رو پوست سینم انگار یه جوری شده خیلی میترسم 

من کیست دارم همیشه بعد ت شدن پریود میرم 

چون چن روز قبلش و دوران پریود میگن سینه ها حساسنو اینا باز زنگ بزن مرکزی ک میخای بری بپرس 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
عه!مگه به پریود ربط داره؟من فردا میخوام برم سونو سینه و ماموگرافی انجام بدم اصلا اطلاع نداشتم

چرا میخوای بری، من حس میکنم پوست سینم قرمز میشه یه جاهایی، و خیلی قبل پریود درد میکنه واسه این میخام برم

ولی خیلی میترسم

من کیست دارم همیشه بعد ت شدن پریود میرم چون چن روز قبلش و دوران پریود میگن سینه ها حساسنو اینا باز ز ...

دوران پریود یعنی نمیشه رفت؟  منم فیبروکیستیک سینم، خیلی میترسم جدیدا خیلی یکی از سینه‌هام بیشتردردمیکنه قبل پریود و پوستش یه جاهایی قرمز میشه مثل جوش کوچیک میترسم خدایی نکرده 

دوران پریود یعنی نمیشه رفت؟ منم فیبروکیستیک سینم، خیلی میترسم جدیدا خیلی یکی از سینه‌هام بیشتردردمی ...

بخدا یادم نیست دقیق از کسی شنیدم یا خوندم ک بعد پری بری بهتره 

من همیشه بعدش میرم چون میگم کیست دارم و کلا قبلش و تو دوران پریودی سینه هام هم ورم میکنن هم درد میکنن کلا حساسن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
میگن ری اکتیو مهم نیستوکجات هست ری اکتیوه توهم؟ چند وقته داری

پارسال سونو دادم گفتن ۶ماه بعد بیا نرفتم . الان یکی دوتاش خیلی ورم کرده میترسم برم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹