2777
2789
عنوان

دوستان و مادر باردار خییییلی حالم خرابه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 86 پست
ان شاءالله سالمه، ریز بودنش هم بخاطر اینه که یه مقدار آب دور جنین کم بوده ،ولی تو ماه هشت و نه هم کم ...

ایشاله ایشاله عزیزم خدا از دهنت بشنوه گلم. ازت ممنونم.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
خداروشکر من 32 هفته هستم پ بخاطر جفت پایین تو ریسک زایمان زودرس هستم و دکترم گفته تا 36 هفته باید ش ...

خداروهزاران بارررر شکر. از خدا میخوام بغلش بگیری و همه ی خستگیت در بره. مواظب خودت باش. ایشاله خبر سلامتی خودت و عزیزدلتو حتما بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی عزیزم ،آن شاءالله، تو هم بسلامتی فارغ شدی خبرشو بیا بده ،خوشحال بشیم ،آن شاءالله بسلامتی نی نی خوشگلتون بغل بگیری

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

سلامت باشی عزیزم ،آن شاءالله، تو هم بسلامتی فارغ شدی خبرشو بیا بده ،خوشحال بشیم ،آن شاءالله بسلامتی ...

سلام گلم.حالت خوبه؟

سلام گلم.حالت خوبه؟

سلام عزیزم خوبم خدارو شکر من هفته 36 رو دارم تموم میکنم بچه هم چرخیده بریچ هست ،شما چکار میکنی ؟ 

جفتم هم چنان پایینه باید دوباره تو 38 هفته سونو بدم

سلام عزیزم. ایشاله که حتما میچرخه و سفالیک میشه.توکل کن به خدا. ایشاله که جفتتم مشکلی نداره ... دیگه آخراشه، استرس نداشته باش و هم چی رو بده دست خدا.

ما هم امروز سی دو هفته و چهارروزمونه. آب دورشم بهتر شده.فقط میخوام سالم بغل بگیرمش، همین.

سلام عزیزم. ایشاله که حتما میچرخه و سفالیک میشه.توکل کن به خدا. ایشاله که جفتتم مشکلی نداره ... دیگه ...

الهی آمین، خداروشکر شرایط بهتر شه ،آن شاالله بسلامتی بغلش میگیری ،واقعا این هفته های آخرم خیلی کشمیتد

الهی آمین، خداروشکر شرایط بهتر شه ،آن شاالله بسلامتی بغلش میگیری ،واقعا این هفته های آخرم خیلی کشمیت ...

آره خیلی زیاد.. اشکال نداره عزیزم. مواظب خودت و نی نی جانم حتما باش.

بیست دوازده بعد از کلی انتظار و کلی رنج و استرس دخترم به دنیا اومد... دخترم، عزیزدلم، سالمه... هم سرش مناسبه، هم قلبش سالمه...

کسایی که تو این تاپیک با من همدردی کردین، ازتون ممنونم. برامون دعا کنین. الان زردی داره و تو دستگاس.