2777
2789
عنوان

دوستان و مادر باردار خییییلی حالم خرابه لطفا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 86 پست
دکتر مالک مصباحیآخر مسکن مطبش هستتوی نت سرچ کنی اسمش رو برات میارهوقتی بری پیشش مطمئنم میگی چ اشتباه ...

چقد عالی عزیزم. فدات بشم. ببینم جواب ها چی میشه با جواب ها میرم.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
والا آب شیر خوردم. یعنی آب معدنیش کنم؟

اب معدنی خب بهتره عیبی هم نداره ولی بدون داری حتما 1 لیتر میخوری 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم من درخواست دوستی میدم.

خوشحال میشم کمکت بدم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم میشه اسم و ادرس این دکت رو تو همدان بهم بگی ممنون میشم

سلام عزیزم همدانی شما؟ حالت چطوره؟  

دکتر شخره علی محمدی  فلو شیپ جنین شناس. خیابان بوعلی جنب پاساژ بهمنیان، ساختمان خاتم الانبیا طبقه 3 فکر کنم 

عزیزم شما چیکار کردین ؟ آب دور جنین افزایش پیدا کرد ؟

سلام عزیزم. من آبش از هفت رفت نه. بعدش رفت ده و یه مدت یازده. دیروز آخرین سونویی که دادم دوباره هشت بود. چون هفته بیست و نهمم، گفت اشکال نداره نگران نباش.

شما چند هفته ایی و چقده؟

ببخش دیر میام سایت.

عزیزم شما بالاخره چیکار کردین؟

سلام عزیزم. ببخش دیر اومدم سایت.

من خداروشکر بعد ازده تاسونو از هفته بیست تا بیست و نه  دیگه میگه میکروسفال نیست. فقط ریزه. فشارمم روزی دوتا قرص میخورم.آب دورشم از هفته هیجده تا دیروز بین هفت تا یازده بوده. الانم باز هشته. اما میگه اشکال نداره. ما توکل کردیم بخدا. تازه هفته بیست و دوم گفتن چرا نرفتی اکو قلب جنین؟ رفتیم اکو گفت قلبش مشکل داره اگه دوست داری برو تهران پیش احسان آقایی مقدم. رفتیم تهران. دکتر آقایی مقدم گفتن نود درصد مشکل نداره. ما هم به حرفش گوش کردیم و فقط امیدمون به خداس. 

سلام عزیزم. من آبش از هفت رفت نه. بعدش رفت ده و یه مدت یازده. دیروز آخرین سونویی که دادم دوباره هشت ...

سلام عزیزم ،من اتفاقی تایپیک دیدم، و گفتم بپرسم ببینم کوچلو در چه حاله ،خب خداروشکر که حالش خوبه ،آب دور جنین هم بهتر شده ،از 7 خوبه ،من هفته 32 هستم و آخرین بار که سونو رفتم آب دور جنین رو زده بود 11 ، بالا پایین میشه آب دور جنین 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

سلام عزیزم ،من اتفاقی تایپیک دیدم، و گفتم بپرسم ببینم کوچلو در چه حاله ،خب خداروشکر که حالش خوبه ،آب ...

سلام عزیزم. خیلی ممنون که انقد مهربونین حال مارو پرسیدین. 

ایشاله دنیا مث شما بیشتر داشته باشه.واقعا هفت خوبه؟ من از هفته هیجده تا بیست و نه بین هفت تا ده متغیر بود. امیدوار باشم که بچه‌ام سالم باشه؟  

سلام عزیزم ،من اتفاقی تایپیک دیدم، و گفتم بپرسم ببینم کوچلو در چه حاله ،خب خداروشکر که حالش خوبه ،آب ...

نی نی جان شما حالش خوبه خداروشکر؟ الان چند هفته این؟

سلام عزیزم. خیلی ممنون که انقد مهربونین حال مارو پرسیدین. ایشاله دنیا مث شما بیشتر داشته باشه.واقعا ...

ان شاءالله سالمه، ریز بودنش هم بخاطر اینه که یه مقدار آب دور جنین کم بوده ،ولی تو ماه هشت و نه هم کمبود وزنشم جبران میکنه

نی نی جان شما حالش خوبه خداروشکر؟ الان چند هفته این؟

خداروشکر من 32 هفته هستم  پ بخاطر جفت پایین تو ریسک زایمان زودرس هستم و دکترم گفته تا 36 هفته باید شیاف استفاده کنم فعلا نی نی خوبه خدارو شکر وزن و اینا شم نرماله