2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان هيپوفيز

4038 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من به پسر ١٠سالع دارم بد ٤ماه اقدام مه رفتم سونو ازمايش هورمون بهم گفتن تنبلي تخمدان هيپوفيز دارم هورمون lhمقدارش ٢.٦وهومون fsh5.8گفتن مسبتشون بهم زياده واسه همين فوليكول ٧و٩ م م در روز ١٣پري دارم دكتر گفت اگه با قرص ج نگيري بايد تخمك اهدايي بگيري خيلذ ناراحتم پري هامم منظم ولي ٥روز قبلش لكه بيني دارم بنظرتون نظر دكترم تا چه حد درسته

انشاالله جواب میگیری عزیزم خداروشکر کن که یه بچه داری منم تنبلی دارم وتواقدام برا اولی دعام کن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش عزیزم خدابخواد میشه ورزش کن اگه اضاف وزن داری کمش کن خداهم کمک میکنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
تورو به اين روز عزيز هركي هرچي ميدونه يا شرايط منو داشته بياد بگه خيلي ناراحتم

عزیزم درمانت من میدونم چیه قطره ویتاگنوس مخصوص همین کاره هورمونی نیست بلکه رو غده هیپوفیز و مسترگلندت تاثیر میزاره و هورموناتو اوکی میکنه اگه میخوای تو نت یه سرچ بزن حتما یه چند ماه استفاده کن خوب نشدی برو سراغ درمانی بعدی رو خودشم دستورشو نوشته همه دارو خانه ها هم دارن قیمتشم خیییلی ارزونه ولی واقعا جواب میده

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ویتاگنوس  یا پنج انگشت را گیاه زنان می نامند. این گیاه در پیشگیری از اختلالات قاعدگی ،پریود دردناک ،قطع غیر طبیعی پریود ،اختلال در زمان و مقدار خونریزی ، نارسایی زودرس تخمدان وعوارض حین یایسگی موثر می باشد.

با تاثیرگذاری بر محور مرکزی ترشح هورمون در بدن یعنی هیپوتالاموس-هیپوفیز تاثیرات خود را اعمال میکند. لازم به ذکر است که مطالعات نشان داده‌است که گیاه پنج انگشت حاوی ترکیبات استروژنی نمی‌باشد و مستقیما بر روی تخمدانها تاثیر نمی‌گذارد .

از نکات قابل توجه در مورد «ويتاگنوس» دير اثر بودن آن است و در ماه اول مصرف نبايد انتظار اثر چنداني را داشت. اثر دارو اصولا سه تا چهار هفته پس از مصرف آن شروع مي شود و بعد از دو تا سه ماه به حداکثر مي رسد. از آنجا که دارو داراي مزه مطلوبي نيست و از طرفي چون نمي توان با مواد فرعي آن را خوشمزه کرد، بنابراين هنگام مصرف، مي توان آن را با آب، آبميوه، شير و يا هر ماده ديگري مخلوط کرد و بعد مصرف نمود.

مصرف دارو با معده خالي، در بعضي افزاد ايجاد دل آشوب مي کند که در اين صورت بهتر است همراه با غذا استفاده شود.

خواص:

تنظیم پریود: با افزایش ترشح پروژسترون به استروژن باعث بهبود عملکرد تخمدان می گردد . لذا اختلالات پریود را کاهش می دهد.

تنظیم ترشح پرولاکتین: در افزایش ترشح پرولاکتین با اتصال مستقیم بر روی گیرنده های دوپامینی منجر به کاهش ترشح پرولاکتین می شود.از اختلالات پستان حین پریود جلوگیری کرده باعث افزایش ترشح شیر از پستان شده ومنجر به افزایش سایز پستان می شود.

کاهش علایم یایسگی:   با بهبود ترشحات هورمونی از میزان عوارض حین یایسگی کم می کند و علی الخصوص از گرگرفتگی می کاهد.

مهار فیبروم رحم: از رشد فیبروم در جدار رحم جلوگیری می کند.

موارد مصرف:

پیشگیری قاعدگی دردناک: با تنظیم هورمونهای زنانه از بروز پریود دردناک پیشگیری می کند.{(خوراکی) کمکی}

اختلالات پریود: بواسطه تعدیل نسبت پروژسترون به استروژن از بوز اختلالات پریود جلوگیری می کند.{ (خوراکی) کمکی}

درمان نارسایی تخمدان(Corpus Luteum insufficiency): در مواردی که تخمدان قادر به تخمک گذاری نمی باشد با اصلاح نسبت پروژسترون به استروژن باعث افزایش عملکرد تخمدان و بهبود تخمک گذاری می شود. {(خوراکی) کمکی}

پریود دردناک: با مکانیسم فوق از درد پستانها ورم ودرد بدن در حین پریود می کاهد. {(خوراکی) معادل}

اختلالات پریود: باعث درمان قطع شدن غیر طبیعی پریود/ افزایش یا کاهش میزان خونریزی / واختلال زمان بروز پریود می شود. {(خوراکی) کمکی}

افزایش ترشح پرولاکتین: مخصوصا” اگر توام با اختلال پریود باشد موثر است.{( خوراکی) کمکی}

اندومتریوز: در موارد خفیف اندومتریوز اثرات مثبت ان گزارش شده است. {(خوراکی) کمکی}

گرگرفتگی و عوارض یایسگی: باعث کاهش علایم یایسگی بخصوص گرگرفتگی می شود. {(خوراکی) معادل و کمکی }

من خودم تمبلی فوق شدید داشتم با دارو فولیکولم میشد 3 میلی! با یه ماه استفاده البته دوبرابر میزان مصرف خودش یعنی من روزی دوبار هربار 40 قطره میخوردم به فاصله 12 ساعت نی نی دار شدم البته توکل به خدا و ائمه هم فراموش نشه که اصل کاری ان ، شما هم چند ماه استفاده کن ان شالله نتیجه گرفتی دعامون کن و یادتم باشه که تخمک گذاری حتما روز 15 نیست واسه من تا 21 روز از سیکلم اقدام نداشتم چون مسافرت بودیم همون ماه حامله شدم پس فهمیدم که تخمک گذاریم یه هفته قبل موعد مریودم بوده استفادا کن هروقت بی بی مثبت شد قعطش کن روزای پری هم باید مصرف بشه و قعط نشه

نظر دکترتم کاملا اشتباهه بیخودی اینجور ترسوندتت البته دکتر منم مبگفت برو موهاتو رنگ کن با این شرایطط بعید میدونم حامله بشی برو بعد عید بیا بهت آمپول بدم ببینم فایده داره یا نه آخه قبلش قرص داده بود نتیجه ای نداشت فولیکولام یکیش میشد 3 میل یکی 4 میل! درصورتی که حداقلش 18 باید باشه منم رفتم خونه کلی قطره گرفتم که زودی تموم نشن و با خدای خودم گفتم دکتر واسع من هیچ کاری نمیکنه تا خودت خوبم نکنی دیگه پامو تو این مطبا نمیزارم گفتم خدایا تا بعد ماه رمضون صبر میکنم روزمم میگیرم  ولی خودت جوابجو بده خدارو شکر به ماه رمضون نرسیده نی نی دار شدم

هورمونات که خوبه براچی اینجودی گفتن برامنم تقریباهمینجوره غددوزنان گفتن خوبه فقط تنبلی دارم یعنی فولیکول ریزتوردز13که اونم گفت ورزش کن پیاده روی کن تغدیاودرس کن درکنارش دادوبگیرحل مبشه تخمک اهدابی چیه 

من میدونم بخان این حرفوبزن مقدارfshوLhبایدازاین عدداکه گفتی خیلی بیشتربلشه

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم درمانت من میدونم چیه قطره ویتاگنوس مخصوص همین کاره هورمونی نیست بلکه رو غده هیپوفیز و مسترگلند ...

فداي دوستان يني اميدي هست من ازدواج دوممه شوهرم عاشق بچس بايد هرطور شده باردار بشم دكتر خيلي ناميدم كرد 

هورمونات که خوبه براچی اینجودی گفتن برامنم تقریباهمینجوره غددوزنان گفتن خوبه فقط تنبلی دارم یعنی فول ...

من اضافه وزن ندارم لاغرم ورزشم تازه شروع كردم يعني اميدي هست دارچين وزنجبيلم زياد ميخورم بنظرتون عسل درماني كنم واژينال عسل

فداي دوستان يني اميدي هست من ازدواج دوممه شوهرم عاشق بچس بايد هرطور شده باردار بشم دكتر خيلي ناميدم ...

شما مصرف کن ان شالله جواب میگیری حداقل سه ماه مصرف کن دوبرابر هم مصرف کن روزی دوبار هربار 40 قطره به فاصله 12 ساعت نیم ساعت قبل غذا گرچه خیلیا ماه اولم نتیجه گرفتن ولی شما صبور باش

من خودم تمبلی فوق شدید داشتم با دارو فولیکولم میشد 3 میلی! با یه ماه استفاده البته دوبرابر میزان مصر ...

الان كه متفورمين ودوفاستون داده بهم مصرف كنم با اين داروها مشكلي داره