2777
2789
عنوان

چندم روز پدره شما میخواین چی به پدرتون هدیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 37 پست
یه چیزی بگم پدرشوهرم خیلی بهم بدی کرد تنها خوبی که کرد جهیزیه ای بود و خونه ای که به شوهرم داد که رو ...

برا من رسما دشمن خونیمه آنقدر زبونش تلخه هروقت رفتم خونش با اشک برگشتم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روم نیس به پدرم بگم دوسش دارم😭

بخدا وقتی ادم عزیزشو ازدست بده جز عذاب وجدانو پشیمونو حسرتو کاشکی چیزی نمیمونه اون ادم دیگه نیست ک ببینیش لااقل ته دلت ارومی ک حس خوب توزنده بودن دادی

پدرته غریبه ک نیست غرورتو بذار کنار دنیا ارزش هیچیو نداره

ی لبخند روی هم بزنین تاهستن باید بگیم وقتی دیگه نباشن جزآهو حسرت هیچی برای ادم نمیمونه یعمر باحسرت ادم عذاب میکشه یعنی عذابا بعدش ادمو ول نمیکنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مردا بیچاره کم توقع هستن

برا بابام پیرهن یا شلوار خونگی زیرپوش از اینجا هم بگیری راًضین زیاد ب قیمت کار ندارن به کاربردش ک استفاده ش کنن

فکر میکنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برای پدر شهیدم فاتحه

برای پدر شوهر عزیزتر از جانم میبرمش تنهایی بیرون هرچی میخواد از خیلی وقته دارم پولام جمع میکنم ولی میبرم بیرون چیزی بر نمیداره خودش همش من باید بردارم میترسم باب میلشم نباشه ولی تو رو در بایسی وایسته ....پدر شوهرم بهترین پدر دنیاست هرچی هم خرجش کنم بازم خودم شرمندم که پولی نیست بیشتر بخرم

هفته بعد تولد داداشمه خیلی برای من و دخترم خرج میکنه خیلیییی کفشاشم الان دیدم کهنه شده میخوام براش ک ...

قبل تولد کادو تولد داداشت و بده. لازم نیست شوهرت بفهمه

من شوهرم حسود خیلی برا اینکه بحث پیش نیاد کادو هایی ک میدونم بعدا دردسر میشه هفته جلوتر بهشون میدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مردا بیچاره کم توقع هستن برا بابام پیرهن یا شلوار خونگی زیرپوش از اینجا هم بگیری راًضین زیاد ب قیمت ...

والا بابای من به کم قانع نیس..تازه پول میخواد...زبونی میگه نمیخوام ها ..ولی قشنگ میدونمو....پدرشوهرم جاش وسط بهشته ازبس این مردخوبه ازبابامم بیشتردوسش دارم ..چیزی نخرم هیچی نمیگه .خودشم اصلا راضی نیس بخریم .ولی مادرشوهرم .عوض اون میکوپونه سرهمسرم ..تو یدونه برای پدرت شلوارآشغالی خریدی یا چیزی ندادی.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
روم نیس به پدرم بگم دوسش دارم😭

اینو نگو.تا هستن ببوسش بغلش کن بگو دوسش داری بعدا آتیش میگیری هر روز.من دستشو میبوسیدم صورتشو پاهاشو هر روز دو سه بار زنگمیزدم بغلش میکردم چقدر وقت با هم حرف میزدیم درد دل میکرد از گذشته ها.حالا حسرتش به دلمه چرا بیشتر نبوسیدمش دلم برا بغلش تنگ شده.تازه از دست دادامش.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟