2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان هيپوفيز

| مشاهده متن کامل بحث + 4169 بازدید | 46 پست
الان كه متفورمين ودوفاستون داده بهم مصرف كنم با اين داروها مشكلي داره 

با متفورمین که مشکلی نداره دوفاستون رو نمیدونم مبخوای فعلا این ماه داروهای خودتو بخور ماه بعد از روز اول پریودت قطررو بگیر متفورمینم خوبه هم زمان استفاده کن ویتامین ای 400 هم بگیر متفورمین خارجیش رو بگیر اسمش گلای وانس هست میتونی روزی دوتا ازش بخوری همراه غذا که اذیتت نکنه فقط قطررو شروع کردی تحت هیچ عنوان قعط نکن تازمانی که جواب بیبی چکت مثبت میشه اینا مسکلانی هستن که خیلیا داشتنو باردارم شدن الان چنتا بچم دارن نمیدونم بر چه اسای دکترت ترسوندتت! مگه اینکه سنت خییییلی بالا باشه مثلا 40 سال

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با متفورمین که مشکلی نداره دوفاستون رو نمیدونم مبخوای فعلا این ماه داروهای خودتو بخور ماه بعد از روز ...

٣٠سالمه اين ماه قرار برم سونو ميخام فوليكول خوب داشته باشم دكترازيتم نكنه گفته بهت دارو تو دوزاي بالا بهت ميدم از كجا بدونم با دوفاستون نبايد تداخل داشته باشه 

٣٠سالمه اين ماه قرار برم سونو ميخام فوليكول خوب داشته باشم دكترازيتم نكنه گفته بهت دارو تو دوزاي بال ...

اوووه ماشالله جوونی عزیزم همسنای شما هنوز مجردن فک کنم با داروی هورمونی تداخل داره دقیق نمیدونم اخه دکترام معمولا از اینقطره خبر ندارن دکتر من که فکر نیکرد اینم هورمونیه درصورتی که ای دارو هورمونارو تنظیم میکنه خودش هورمون نیست

اوووه ماشالله جوونی عزیزم همسنای شما هنوز مجردن فک کنم با داروی هورمونی تداخل داره دقیق نمیدونم اخه ...

مرسي عزيزم كه پاسخ ميدي شما قبل از اين قطره دارويي استفاده ميكردي فوليكولات چند بود پايين ترينش

شما چه قرصايي مصرف ميكني

گلوکوفاژ برای تنبلی کلومفینم یه دوره که نشد

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

[QUOTE=48387285]بمن گفت نسبت fshبهlhبيشتر شما چيكار كردين برا تنبلي[/QUOTE

من خودم نسبتشوانجام دادم برام درست بودزدم توسایت راه حساب کردنشوتوضیح داده بودتوهم انجام بده

نترس توهم باردارمیشی ممکنه یوم طول بکشه ممکنم هست اصلاطول نکشه 

ورزش میکنی خودش عالیه 

همه هورمونات منظم میشه

من واس تنبلیم کارخاصی نکرم ویتامینeخوردم زینک پلاس سلنیدم فولیک اسیدوروزی یکساعت پیاده روی

وخدایی که بشدت کافیست
گلوكوفاژهمون متفورمينه ديگه الان پس چيكار ميكني فوليات چند بود بد مصرف قرص فوليات تغيير نكرد 

اصلاتنبلی نازایی نداره ممکنه 

یعی کن پیاده روی روداشته باشی مخصوصاهرروزش 

درضمن پزیوداتم که منظمه غمت نبلشه 

بادارواون لکه بینیاروکنترل کن بعدشم باخیال راحت بروتواقدام 

وخدایی که بشدت کافیست
مرسي عزيزم كه پاسخ ميدي شما قبل از اين قطره دارويي استفاده ميكردي فوليكولات چند بود پايين ترينش

من دکترم لتروزول و ویتامین ای و گلای وانس بهم میداد که بزرگ ترین فولیکولم میشد 4 میل یا 3 میل! واسه پریود شدنمم استروژن و پروژسترون میداد بدون اونا پریود نمیشدم پایین ترینش دیگه مشخص نبود مینوشت فولیکولای ریز محیطی به نفع پی سی او من بدون دارو اصا پریود نمیشدم

من دکترم لتروزول و ویتامین ای و گلای وانس بهم میداد که بزرگ ترین فولیکولم میشد 4 میل یا 3 میل! واسه ...

شمافقط باویتاگنوس جواب گرفتی؟؟

فقط اینومیخوردی یاداروی دکتراروهم میخوردی؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
اصلاتنبلی نازایی نداره ممکنه  یعی کن پیاده روی روداشته باشی مخصوصاهرروزش  درضمن پزیوداتم ...

ان شالله شما چندوقته تو اقدامي ؟چطوري حساب كنم ميشه بيشتر توزيح بدي

من دکترم لتروزول و ویتامین ای و گلای وانس بهم میداد که بزرگ ترین فولیکولم میشد 4 میل یا 3 میل! واسه ...

بنظرتون از كي شروع كنم با داروهام بخورم چي ميشه