سلام دوستان من به پسر ١٠سالع دارم بد ٤ماه اقدام مه رفتم سونو ازمايش هورمون بهم گفتن تنبلي تخمدان هيپوفيز دارم هورمون lhمقدارش ٢.٦وهومون fsh5.8گفتن مسبتشون بهم زياده واسه همين فوليكول ٧و٩ م م در روز ١٣پري دارم دكتر گفت اگه با قرص ج نگيري بايد تخمك اهدايي بگيري خيلذ ناراحتم پري هامم منظم ولي ٥روز قبلش لكه بيني دارم بنظرتون نظر دكترم تا چه حد درسته
من لتروزول که همون دارو اصلیه رو دیگه نخوردم ولی ویتامین ای گلای وانس یا همون متفورمین و اسید فولیک رو همراه قطره میخوردم ولی خب حواسم بود ساعتاشون باهم نیفته ولی خب ویتاگنوس خالی هم بنظرم جواب میده چون اصل کاریه من با یه ماه مصرفش نتیجه گرفتم از اول پری تا نزدیک پری بعدی بعد از اونجا که کسی که ویتاگنوس بخوره نهایتش تا 28 تا 35 روز پری میشه من نشدم رفتم بی بی گذاشتم دیدم مثبت شده! از تعجب دستام میلرزید تا غروب 4 تا بی بی گذاشتم اول هاله بودن روزای بعد پررنگ شدن عکسشونم یادگاری نگه داشتم
واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
ميخوردم الان ١٠روزميشه كه نميخورم بنظرت از فردا قطره رو بخورم
نه عزیزم نباید قعطش کنی فولیک اسید واسه سلامتی نی نیت لازمه حتی اگه خدایی نکرده حامله شدنت خیلی طول کشید باز قعطش نکن اگه مصرفش کافی باشع موقع حاملگی دیگه استرس واسه سلامتیش نداری ، ان شالله زودی نتیجه میگیری چشم دعا میکنم خودتم نذر که گناهاتو ترک کنی و دلتو از هرچی کینست پاک کن و دل یه سری آدما بخصوص پدر مادر خودتو شوهرتو شوهرت رو بدست بیار اینجوری سریع تر از هر چهله ای حاجت روا میشی ان شالله 💖
سلام نمیدونم بعدازچن سال شماجواب میدید یا نه بنظزتون باقطره باردارشدید؟؟
قطره و عرق رازبانه روزی یک استکان قبلش حتما ازمایش پرولاکتین بده بالا نباشه این ها ممکنه عوارض هم داشته باشن که من اطلاعی ندارم بهتره از متخصص این زمینه سوال بپرسی