2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان هيپوفيز

| مشاهده متن کامل بحث + 4169 بازدید | 46 پست

من لتروزول که همون دارو اصلیه رو دیگه نخوردم ولی ویتامین ای گلای وانس یا همون متفورمین و اسید فولیک رو همراه قطره میخوردم ولی خب حواسم بود ساعتاشون باهم نیفته ولی خب ویتاگنوس خالی هم بنظرم جواب میده چون اصل کاریه من با یه ماه مصرفش نتیجه گرفتم از اول پری تا نزدیک پری بعدی بعد از اونجا که کسی که ویتاگنوس بخوره نهایتش تا 28 تا 35 روز پری میشه من نشدم رفتم بی بی گذاشتم دیدم مثبت شده! از تعجب دستام میلرزید تا غروب 4 تا بی بی گذاشتم اول هاله بودن روزای بعد پررنگ شدن عکسشونم یادگاری نگه داشتم

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متفورمينو دوفاستون داده بهم الانم ١٤پريودمم بنظرت از فرداكه ميشه ١٥بخورم يا نه

آره میتونی بخوری رحمتو آماده میکنه واسه ماه بعد دیگه کلا قعطش نکن تا زمان حاملگی قعط کن اتفاقا زینک هم خوبه تخمدانو قوی میکنه

ولی اسید فولیک حتماااااا روزی یدونه بخور چون سه ماه قبل بارداری باید مصرفش شروع بشه تا پایان بارداری

ميخوردم الان ١٠روزميشه كه نميخورم بنظرت از فردا قطره رو بخورم

آره میتونی بخوری رحمتو آماده میکنه واسه ماه بعد دیگه کلا قعطش نکن تا زمان حاملگی قعط کن اتفاقا زینک ...

ان شالله عزيزم تورو خدا برامنم دعا كن حامله اي دلم شكسته

ميخوردم الان ١٠روزميشه كه نميخورم بنظرت از فردا قطره رو بخورم

نه عزیزم نباید قعطش کنی فولیک اسید واسه سلامتی نی نیت لازمه حتی اگه خدایی نکرده حامله شدنت خیلی طول کشید باز قعطش نکن اگه مصرفش کافی باشع موقع حاملگی دیگه استرس واسه سلامتیش نداری ، ان شالله زودی نتیجه میگیری چشم دعا میکنم خودتم نذر که گناهاتو ترک کنی و دلتو از هرچی کینست پاک کن و دل یه سری آدما بخصوص پدر مادر خودتو شوهرتو شوهرت رو بدست بیار اینجوری سریع تر از هر چهله ای حاجت روا میشی ان شالله 💖

عزیزم درمانت من میدونم چیه قطره ویتاگنوس مخصوص همین کاره هورمونی نیست بلکه رو غده هیپوفیز و مسترگلند ...

سلام وقت بخیر

ببخشید خواستم از شما که با ویتاگنوس باردارشدین در مورد وضعیت سلامت کودکتون بپرسم.

خدای نکرده مشکلی براش پیش نیامده که؟مشکل جسمی یا روحی.

چون منم میخواستم از این روش اقدام کنم ولی تحقیقی در این زمینه نشده

سلام نمیدونم بعدازچن سال شماجواب میدید یا نه بنظزتون باقطره باردارشدید؟؟

قطره و عرق رازبانه روزی یک استکان قبلش حتما ازمایش پرولاکتین بده بالا نباشه این ها ممکنه عوارض هم داشته باشن که من اطلاعی ندارم بهتره از متخصص این زمینه سوال بپرسی