2777
2789

مثلا از تخت میام پایین سرمو صاف میگیرم یهو میاد پایین بعضی وقتا هم خون هست ولی کم.

تا کی اینجوره چرا اینجوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما پانسمان پایین بینی ندارید 

و تامپول یا اسپیلنت در بینیتون نذاشتند؟

دارو برای کاهش و قطع خونه ابه بهتون ندادند ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مگه شما پانسمان پایین بینی ندارید و تامپول یا اسپیلنت در بینیتون نذاشتند؟دارو برای کاهش و قطع خونه ا ...

تامپون رو فردای روز عمل درآورد الان آتل دارم. ن قرص التهاب و... برای خون نداد 

ن نداده بهم یعنی همش دستمال دستمه. تا کی آبریزش هست حدودا؟

مال من خیلی کم بود هر روز مثلا چند قطره تا یه هفته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مال من زیادتره. از چیه آبریزش بینی؟؟ همینجور نمونه؟بینی سمت چپم داخلش ی چی سفید سفت دراومده این دیگه ...

نمیمونه طبیعیه این‌چیزا بالخره همه چیز دستکاری شده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نمیمونه طبیعیه این‌چیزا بالخره همه چیز دستکاری شده

ب من گفتن ی هفته غذای میکس شده و سوپ بخورم. خیلی خسته شدم از این غذاها  میشه برنج نرم تر بخورم مثلا مرغ ریش کنم داخل برنج با زرشک؟؟؟ 

ب من گفتن ی هفته غذای میکس شده و سوپ بخورم. خیلی خسته شدم از این غذاها میشه برنج نرم تر بخورم مثلا ...

اره برنج نرم باشه مشکلی نداره چیزای سفت مث هویج ته دیگ ساندویج و پیتزا اینجور چیزا رو نخور 

بینی من اینجور شده پره های بینی. طبیعیه یا همینجور میمونه؟ ی اندازه نیست چرا

هم‌ممکنه ورم باشه ،هم بالخره اگه از قبل متقارن نبوده ،بعد عملم‌کامل یه شکل نمیشه ،منم تا حدودی اینجوری بود ،دکترم گفت تو اون سوراخی که کوچیکتره یه تکه پنبه مثلا اندازه ی یه نخود بزار تا یه مدت خوب میشه