بچه ها تورو خدا کمکم کنید یه پسر خیلی خیلی خوب که دوست داداشمم هست خواستگارمه و ما با هم مشاوره رفتیم و با هم آشنا شدیم واقعا از همه نظر عالیه ولی انقد خانوادم گاهی به یه سری چیزا شک میکنن یا سنگ های الکی میندازن که خودمم دو دل شدم مثلا میگن پسره هیچی نداره (خونه باباش میخره برامون خودشم تو شرکت کار میکنه ولی گفته کارمو عوض میکنم و پیگیرشم هست)ولی شک های الکی میکنن پسره هم چشم پاکه هم پسر خوبیه یا از خانوادش اشکال میگیرن یا از خودش خسته شدمممممم از صب تو خیابونا دارم پرسه میزنم و فکر میکنم ولی به نتیجه نمیرسم منو خیلی میخواد منم دوسش دارم ....نه کسی هست باهاش درد و دل کنم نه میشه خدا بیاد بهم بگه اوکیه یا نه قبول نکن حالا چن روز دیگه میان برای قباله صحبت کنن ....کمکککککک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر مشاور بهت اوکی داده با وصفیاتی که گفتی قبول کن
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم