2777
2789
عنوان

برای ازدواجم باهاش دو دلم

280 بازدید | 37 پست

بچه ها تورو خدا کمکم کنید یه پسر خیلی خیلی خوب که دوست داداشمم هست خواستگارمه و ما با هم مشاوره رفتیم و با هم آشنا شدیم واقعا از همه نظر عالیه ولی انقد خانوادم گاهی به یه سری چیزا شک‌ میکنن یا سنگ های الکی میندازن که خودمم دو دل شدم مثلا میگن پسره هیچی نداره (خونه باباش میخره برامون خودشم تو شرکت کار میکنه ولی گفته کارمو عوض میکنم و پیگیرشم هست)ولی شک های الکی میکنن پسره هم‌ چشم پاکه هم پسر خوبیه یا از خانوادش اشکال میگیرن یا از خودش خسته شدمممممم از صب تو خیابونا دارم پرسه میزنم و فکر میکنم ولی به نتیجه نمیرسم منو خیلی میخواد منم دوسش دارم ....نه کسی هست باهاش درد و دل کنم نه میشه خدا بیاد بهم بگه اوکیه یا نه قبول نکن حالا چن روز دیگه میان برای قباله صحبت کنن ....کمکککککک

........

قول معروفی ک همه دخترا گرفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشاور بهت اوکی داده با وصفیاتی که گفتی قبول کن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

نمیدونم فقط میدونم اگه خانوادت راضی نبود اوکی نده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وا همه اوایل زندگی ممکنه از نظر مالی کم بیارن عادیه بعدشم تو این زمونه پسر خوب کم پیدا میشه لگد نزن ...

اره خب اینم واقعا کاریه و خوب ولی خانوادم یه‌جوووووری میگن باید با همه‌چیزش بسازی من دارم برا خودم دیو میسازم تو ذهنم 

........

هر طور خودت صلاح میدونی

ولی چرا باباش قبلش واسش خونه نخریده بعد بیان خواستگاری؟

چرا قبلش شغلشو تغییر نداده بعد بیان خواستگاری؟

اگه بعدا زیر اینا بزنن میخوای چی کار کنی؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تصمیم آخرو خودت بگیر یمدت نامزد بدون عقد بمونید رفتاراشو بالا پایین کن

اونوقت اگه تو نامزدی چیز بدی فهمیدم که دیگه فایده نداره تو دهن مردم افتاده ک من نامزد بودم و جدا شدم☹️🥺

........

😭😭😭🥺🥺🥺🥺وای خدایاااا ینی نمیشه کارشو اوکی کنه؟

راجع ب کارش نمیدونم

ولی اگه پدر مادر بخوان برا بچشون خونه بدن قبل ازدواج میدن

این قول و قرارا برا گرفتنه دختره خرشون ک رد شد یادشون میره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راجع ب کارش نمیدونمولی اگه پدر مادر بخوان برا بچشون خونه بدن قبل ازدواج میدناین قول و قرارا برا گرفت ...

آفرین دقیقا ریسکه ممکنه هم واقعا بخرن ولی همون قدرم احتمال داره انجام ندن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿