2777
2789

ممکنه مشکل خود ایمنی یا انعقاد داشته باشی باید بری ازمایشای سفط مکرر رو انجام بدی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمانش و بررسی همه چی و مشخص میکنه هم خودت هم همسرت باید حتما ازمایش بدی انشالله به زودی جاشون پر می ...

ممنون عزیزم❤️ من دیگه واقعا جون ندارم تو این یه سال تقریبا نصف خونمو سر سقطا از دست دادم میخام اول سر دربیارم بعد یه سال دیگه اقدام کنم

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

ممنون عزیزم❤️ من دیگه واقعا جون ندارم تو این یه سال تقریبا نصف خونمو سر سقطا از دست دادم میخام اول س ...

اگه بیشتر سه بار سقط داشتی دکترا دیگه اجازه بارداری نمیدن تا علت مشخص بشه،

چند هفته سقط کردی؟تا حالا جنین و برای بررسی آزمایشگاه ندادی؟؟

اگه بیشتر سه بار سقط داشتی دکترا دیگه اجازه بارداری نمیدن تا علت مشخص بشه،چند هفته سقط کردی؟تا حالا ...

دوبار هفت هفته یه بارم نه هفته

نه تا حالا نشنیدم اصلا

دوبار هفت هفته یه بارم نه هفتهنه تا حالا نشنیدم اصلا

ای کاش میدونستی و بار آخر که سقط کردی چیزی که ازت دفع میشه و میبردی آزمایشگاه که علت سقط متوجه بشن ولی اشکال نداره خودت و همسرت ازمایش بدین علتش مشخص بشه انشالله زودی جاش سبز میشه نگران نباش

ای کاش میدونستی و بار آخر که سقط کردی چیزی که ازت دفع میشه و میبردی آزمایشگاه که علت سقط متوجه بشن و ...

قریونت ممنون ازت❤️

اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این یکی چیکار می‌کنه😢

قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...

ببینم نه هفته قلب داشت؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...

من خودم چندین بار سقژچط کردم همه ازمایشاتو دادم همه چی اوکی بود ولی تو عکس رنگی مشخص شد سپتون رحم دارم عمل کردم رحممو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

قلب داشتن جنینات؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆