2777
2789

منو شوهرم قبل ازدواج دوست بودیم و خیلی همو دوس داشتیم و موقعی هم که ازدواج کردیم همه چی خوب بود تا ی روز تو گوشی دیدم به دوس دختر قبلیش پیام داده و کلی ازش معذرت خواهی کرده و گفته دلتنگتم که اونم بهش محل نداد و بلاک کرد کلی دعوا کردیم سر این قضیه معذرت خواهی کرد و تموم شد 

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من هنوزم میدونستم که یواشکی پیگیر دختره هست منم چن ماه بعدش باردار شدم و دوباره خیانت 😑با ی دختره ی دگه البته خیانت جنسی نه فقط در حد چت کردن و مکالمه تلفنی که بازم من کلی دعوا راه انداختم و گفتم طلاق میخوام اما ب گوه خوردن افتاده بود و بازم بخشیدمش که دوباره ی ماه بعد باز ب دوست دختر قبلیش پیام داده بود و اونم اومد ب من گفت😭😭من چون باردار بودم و خدایی شرایط طلاق رو هم نداشتم دگه کلا. بیخیالش شدم اما الان چن ماهه عین سگ پشیمونه و هر کاری میکنه دل منو ب دست بیاره اما من دلم باهاش صاف نمیشه 

ازش متنفر شدم فقط دنبال ی راه چاره هستم که پیدا کنم و طلاق بگیرم برم 

خدا بداند کافیست❤️

همیشه هم میگه اونا برا سر گرمی بود من هزار برگردم ب گذشته بازم تورو انتخاب میکنم و واقعا هم دوسم داره اما نمیدونم چرا اینکارا رو میکنه میگه عادت کردم😭😭😭منم دگه برام مهم نیس حسی ندارم نسبت بهش

اونم هر روز گلایه میکنه که چرا دوسم نداری چرا نمیخندی چرا همش غمگینی وقتی هم که میگم خودت این کارو با من کردی عصبی میشع کلی دلیل میاره و بازم معذرت خواهی و جبران 

اما بازم نمیتونممم دوسش داشته باشم 🥲

چیکار کنم؟

خدا بداند کافیست❤️

بگو اگه واقعا پشیمونه و میخواد جبران کنه بیاد برید مشاوره

اگه میگه نمیام و قبول ندارم و اینا که معلومه فقط داره زبون میریزه. چون باید دل شما رو به دست بیاره نه اینکه چیزی که برای خودش راحته رو انجام بده

همیشه هم میگه اونا برا سر گرمی بود من هزار برگردم ب گذشته بازم تورو انتخاب میکنم و واقعا هم دوسم دار ...

میترسم بگم بیخش و بگذر بره باز دوباره خیانت کنه 

بچه داری درسته ؟

میترسم بگم بیخش و بگذر بره باز دوباره خیانت کنه بچه داری درسته ؟

یه بچه دو ماهه دارم دگه برام مهم نیس خیانت کنه یانه مجبورم فعلا بمونم تو این زندگی چون جایی برا رفتن ندارم اما نمیتونمم ببخشمش میبنمش کاراش یادم میاد خیلی داره مثلا جبران میکنه اما بازم دلم راضی نمیشه

خدا بداند کافیست❤️
من نمیتونم درکت کنم قضاوتت نمیکنم شاید شرایطت فرق داره ولی من اگر جای تو بودم خیانت نمیبخشیدم حتی قت ...

جایی ندارم برم وگرنه طلاق میگرفتم چون منم آدمی نیستم ببخشم

خدا بداند کافیست❤️
بگو اگه واقعا پشیمونه و میخواد جبران کنه بیاد برید مشاورهاگه میگه نمیام و قبول ندارم و اینا که معلوم ...

نمیاد خدا لعنتش کنه کاش خدا ریشه مردای خیانت کار رو از زمین برداره

خدا بداند کافیست❤️