2777
2789

من از بچگی یه اختلال کوچیک گفتاری دارن و کلمات بین س و ش رو بد تلفظ می کنم و این مسئله همیشه از بچگی آزارم داده طوری که دوستام تو مدرسه و دانشگاه آدامو درمی‌آوردن و همیشه تو کلاس گوشه گیر و ساکت بودم و میترسیدم از معلمان چیزی بپرسم ولی آزار دهنده تر تو خونه است که با کوچکترین بحثی سریع بهم میگن لال!!! این مسئله خیلی آزارم میده چند شب پیش با پدرم سر موضوعی حرف زدیم و من بدون هیچ توهینی بهش گفتم فلان کارت درست نبوده دیروز که از سر کار رفتم خونه مادرم بهم گفت بابات صبح گفته این دختره لال ترشیده ت دیگه تو کار من دخالت نکنه بدجور قلبم شکست . با ۳۵ سال سن هنوز سربار خونوادمم و احساس می کنم این سربار بودن باعث شده که هر چی میخان بهم بگن . کاش واسه خودم یه خونه داشتم خیلی بدبخت و تنهام هیچ آینده آیی ندارم کاش میمردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل من فداتت بشم اصلا ناراحت نباش من بابام انقدر بهم چیز ها میگه من بچه بودم درس نمیخوندم نمره هام همیشه کم بود الان با سن ۳۰ سال بهم میگه درس نخون تنبل پدره ناراحت نشو ناراحت لکنت زبانتم نباش تو همون جوری شیرینی اگر دلت خواست میتونی بری درمانش کنی ولی اعتماد به نفستو از دست نده منم شوهرم لکنت داره ولی عاشقشم🥰

عزیزم الان کسانی هستن دوتا دست ندارن با پاشون نقاشی و بافتنی درست میکنن میفروشن و خرج خانواده میدن

شما شرایطت چیزی نیست ک بابتش انقدر غصه بخوری

آدم بیشعور همه جا هست

برو سرکار

مستقل شو

ب ظاهرت برس تا ازدواج عالی داشته باشی

رو اخلاق و اعتماد ب نفست کار کن

پول جمع کن خونه بگیر جدا شو

خانوادت مسمومن

رهاشون کن و ب فکر خودت باش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

عزیز دلم این چ حرفیه میزنی و برچسب بد ب خودت میزنی😔😘 اینو از ته دل میگم خدا سرشاهده برو ۵۰ ساله ها ک ۵۰ هم بخدا سنی نیس و مجردن رو ببین چقدر دارن زندگی میکنن و از زندگیه مجردی هم لذت میبرن .....دیگ نبینم همچین چیزی بگی و دلت گرفته باشه ها  اونا تو رو دنیا اوردن و تا اخر عمر تو هم صاحب اون خونه ای ن سر بار😑