2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک چهره بچم

1733 بازدید | 187 پست

دوستاننمیدونم تاپیک چرا کلا تعطیل شد اما ی خانمی تو تاپیکم گفت بچم خوشگله همش مریضه...واقعا الان ک فکر کردم دیدم خودمم از زمانی ک یادم میاد همش مریضم هی حس میکنم تو گلوم توده هست بعد زایمانم شدم ۴۰کیلو لاغر وهیچی نمیتونستم بخورم همش چشم نظر گاهی وقتا آرزو میکردم یک آدم معمولی بودم اما سالم بودم... واقعا الان ک فکر میکنم از خدامیخوام فقط بچم سالم بمونه😔

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه

یعنی منم ۴۳ کیلوام از خوشگلیمع🤣

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم گفتم بچم همیشه مریضه 😕🤦🏻‍♀️

واقعا مامانم همیشه غصه منو میخورد نصف عمرش سر مریضیای من رفت بخصوص ازون زمان ک قرص تو گلوم گیر کرد و بسختی غذامیخورم

عکسش و میزاری تو گروه مدرسه با صورت میره رو زمین صاف تو دیوار 

میبرم پارک با دوستاش و ماماناشون میره سرسره انگشتش کامل برگشته بود 

دیروز شلوار فرم مدرسه اش پاره شد چرا چون خانم خورده زمین  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

واقعا چشم نظر حسابه

من ی همکلاسی داشتم دوران دبیرستان

معلم جدید ک میومد تو کلاس ماتش میبرذ از چهرش

موهاش فر طلایی بود چشاش کاملااااااا سبز و عسلی قاطی لباش قرمز همیشه قرمز دماغشم خدادادی عمل بود.

دوس پسرش بهش تجاوز کرد.

پدر مادر دختره پشتش درومدن شکایت کردن ولی همه جا ابروش رف...

الانم ازدواج کرده...

مریضه

مشکل قلبی داره

از بچگیش ب دلایل مختلف مریضه

من میگم ی چیزی میشنوید

ی طوری زیباست ک اصلا نگم 

گزارش زدیم بخاطر عکس که پاک بشه ولی خب تاپیک تعطیل شد .‌ وگرنه مشکل خاصی نداشت تاپیکتون 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عکسش و میزاری تو گروه مدرسه با صورت میره رو زمین صاف تو دیوار میبرم پارک با دوستاش و ماماناشون میره ...

ببین براش حرز جواد رو پوست آهو با لوله نقره بگیر نمازشم بخون.من از وقتی حرز جواد گرفتم کمتر آسیب میبینم... تقریبا آسیبا میخوره ب شوهرم😕