2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه رو نمیخواد 

خدا ارحم الراحمینه

حق الناس نباشه از حق خودش همینکه از ته دلت پشیمون باشی میگذره

دلتو صاف‌ کن

ازش بخواه ببخشتت

از ته ته دلت بخواه نه فقط با زبون

خدایا؟؟؟میشود برای دلم ام الیجیب بخوانی؟؟ حال دلم خوب نیست....

احساس پشيماني از گناه

انجام ندادن گناه

سعي در جبران گناه هاي سابق كه انجام دادي

خدا اين توفيق رو نصيب همه بكنه

تو كه به فكر افتادي توبه كني يعني مرحله اول رو طي كردي

خوش به سعادتت

منم فکر میکنم توبه کردم چون اون گناهو دبگه انجام ندادم شیرینی که هیچی یادش میفتم قلبم میگیره از ناراحتی  حق الناسم نبود واسه همین فکر میکنم انشالله خدا قبول کرده توبمو 

همش احساس میکنم حق ندارم توبه کنم   دارم عذاب میکشم

عزیزم توبه کردن باعث میشه همه ی گناهات به خوبی و کار خیر تبدیل بشن پس عذاب وجدان نداشته باش خدا خیلی مهربونو بخشنده ست  ان شاء الله به ارامش برسی 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

همینکه گناه رو تکرار نکنی خودش توبه کردن حساب میشه 

از اون گناه دست برداری 

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
همش احساس میکنم حق ندارم توبه کنم   دارم عذاب میکشم

داستان اون مرد را شنیدی که ۶۰ سید را سربریده بود؟ امیدی به توبه نداشت و مطمئن بود خدا او را نمیبخشه.... داستانش را برای یکی از ائمه (یادم نیست کدوم امام بودند) نقل میکنند. امام میفرمایند: گناه نا امیدیش از رحمت خدا، از گناه کشتن اون شصت سادات بزرگتره

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور