2777
2789
عنوان

بچه ها کمکککک سرفه شدید گرفتگی صدا

384 بازدید | 22 پست

سلام من چند روز بود اول صدام گرفت بعد الان از صبح گلومم درد میکنه انگار ی چیزه تیزی تو گلومه حتی از گلوم تا گوشام ی وقتایی درد میکنه یکسره هم سرفه میکنم دیگه خسته شدم کسی می دونه چیه

عفونته 

کاچی شیر عالیه 

شیر یک لیوان ، آرد یه قاشق و یکم زردچوبه قاطی کن بذار روشلعه هی هم بزن مثل فرنی دو روز بخوری صبحا خوب میشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اکثرا گرفتن 

دمنوش ا ویشن 

پودر روتارین 

دمنوس عسل و اب جوش و اب لیمو یه حبه سیر داخلش بنداز اب رو اتیشه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

قرقره اب نمک

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

منم اینجوری بود رفتم دکتر دیفن درامین داد اموکسیلین با سیتریزین البته بدن درد میکرد با ابریزش یکم داشتم الان خوردم بهتر شدم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛