2777
2789
عنوان

بلاگرا

97 بازدید | 10 پست

داشتم تو اکسپلور میگشتم یهو ب این نتیجه رسیدم چرا بعضی از بلاگرا فخر میفروشن یکم ناراحت شدم و بعدش اینستامو پاک کردم 😐چجوری انقد وضعاشچن خوبه همیشه تفریح مسافرت هی خونه و ماشین عوض میکنن حالا ما باید ی سال کار کنیم ی بار مسافرت بریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با این وجود یعنی دیگه از خونه هم بیرون نمیرین؟

با آدما ارتباط برقرار نمیکنید؟

ممکنه یکی از شما وضعش بهتر باشه باهاش قطع رابطه میکنید؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دنبالشون نکنین خب

من اونجور چیزارو رد میکنم

اینستام بیشتر آموزش دسر و آشپزیه

چیزای آموزشی و ایده و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم اونروز همه بلاگرا رو انفالو کردم 

یکی بود توی دوتا استوری سه تا تبلیغ میزاشت دوباره دوتا عکس گل و‌گیاه دوباره تبلیغ 

بدم اومد ازش 

بلاگر معروفی ام هست دیگه اسمشو نمیگم

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

من همه بلاگرای بی هنر زنو شوهدی رو بلاک کردم فن پیجاشونم همینطور

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب با این وجود یعنی دیگه از خونه هم بیرون نمیرین؟با آدما ارتباط برقرار نمیکنید؟ممکنه یکی از شما وضعش ...

نمیدونم ولی از فخر فروشی بدم میاد دارن ک دارن فیلم و عکس چیه داشتم فک میکردم اگ یکی حامله باشه شرایط خرید نداشته باشه ببینه چی میشه 

نمیدونم ولی از فخر فروشی بدم میاد دارن ک دارن فیلم و عکس چیه داشتم فک میکردم اگ یکی حامله باشه شرایط ...

اونی ک حاملس باید خودش از قبل فکر میکرد ک چیا داره و چیا نداره عزیزم

نمیتونه حسرت زندگی بقیه رو بخوره دیگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اونی ک حاملس باید خودش از قبل فکر میکرد ک چیا داره و چیا نداره عزیزمنمیتونه حسرت زندگی بقیه رو بخوره ...

من خودم به شخصه یجا فخر فروشی باشه دروغ باشه چرت و پرت تحویلم بدن به هیچ وجه نمیرم نمایش دادن بلاگرام از روی عقده و کمبود میاد چ پولدارایی ک میشناسم بی سر و صدا زندگی میکنن پولدار واقعی داد نمیزنه