گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 عنوان اونایی که بالای ده کیلو وزن کم کردن بیایین 212 بازدید | 35 پست نظرتون چیه درباره رژیم و ادامه دادنش چطور باید ادامه دادوخسته نشد؟ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍 1403/08/22 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 منم میخوام شروعش کنم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
تپلیوکپلی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2585 کاش منم لاغر بشم بوتاکس معده چیه این بلاکرها انجام میدم واقعا خوب ؟
fatiyash عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 810 ی سوال داشتم رژیم فستینگ تو تایم باشگاه میشه گرفت ؟باعث عضله سوزی نمیشه؟ وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 منم میخوام شروعش کنم منم ی چالش جدید تا شب چله سه کیلو کم کنم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 ی سوال داشتم رژیم فستینگ تو تایم باشگاه میشه گرفت ؟باعث عضله سوزی نمیشه؟ میشع درباره فستینگ بگی من یه مدت گرفتمخیلی سختمبود۱۶ساعت چیزی نخوردن پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
donyaa1072 عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1038 چیزی سراغ ندارین جلو این اشتهای کوفتی رو بگیره ؟امشب دو بار شام خوردم 😕 من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 کاش منم لاغر بشم بوتاکس معده چیه این بلاکرها انجام میدم واقعا خوب ؟ نه فکنمیکنم یکی از اقوام ماانجامداده خیلی قیافش و ...بدشدع پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 چیزی سراغ ندارین جلو این اشتهای کوفتی رو بگیره ؟امشب دو بار شام خوردم 😕 وای دقیقا منمممم سالاد باسس فراوان خخخخ پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 والا ول کردم سخته اخه پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
تپلیوکپلی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2585 نه فکنمیکنم یکی از اقوام ماانجامداده خیلی قیافش و ...بدشدع عههه
atlanta عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10806 منم ی چالش جدید تا شب چله سه کیلو کم کنم چجوری رژیم میگیرس قراره چیکار کنی لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 عههه اره بابا راستش من دوس ندارمبشخصهریسک بالایی داره شما چندکیلو اصافه وزندارین پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
تپلیوکپلی عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2585 اره بابا راستش من دوس ندارمبشخصهریسک بالایی داره شما چندکیلو اصافه وزندارین من ۸۷ کیلو هستم ۲۰ کیلو اضافه دارم