2777
2789
عنوان

اونایی که بالای ده کیلو وزن کم کردن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 35 پست
وای دقیقا منمممم سالاد باسس فراوان خخخخ

لعنت به چاقی میرم بیرون دخترای باربی و میبینم دلم آب میشه میام خونه خوراکی میبینم همه چی یادم میره 😖

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

چجوری رژیم میگیرس قراره چیکار کنی

از‌یک‌دکتری شنیدم پیاده روی‌ و ورزش هروعده رو‌یخور فقط زود صبحانه حتما شش ناهار دوازده گزسنت میشه شام‌هفت من یه مدت گرفتم خیلس تاثیر داشت البت‌ناگفته نماند کم‌هم‌میخوردم

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸۷ کیلو هستم ۲۰ کیلو اضافه دارم

هدف بذار اول پنج کیلو‌کم کن بعدش بگو‌باید بشم‌هفتاد اصلا هفتادونه ونهصد ولی هستاد نه 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
از‌یک‌دکتری شنیدم پیاده روی‌ و ورزش هروعده رو‌یخور فقط زود صبحانه حتما شش ناهار دوازده گزسنت میشه شا ...

عالی امتحان میکنم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من ۸۷ کیلو هستم ۲۰ کیلو اضافه دارم

منم ۸۶م 

ولی ۷۰ بشم هم راضی ام و اوکی میشم 

قدم ۱۶۴ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عالی امتحان میکنم

اره شما چندکیلو اضافه وزن داری

هدف بذار اول پنج کیلو‌کم کن بعدش بگو‌باید بشم‌هفتاد اصلا هفتادونه ونهصد ولی هستاد نه

خدا کنه بتونم چون وزنم باعث شده زانو درد بگیرم چند وقت رعایت میکنم دوباره ولش میکنم برمی‌گردم به وزن اولیه

منم ۸۶م ولی ۷۰ بشم هم راضی ام و اوکی میشم قدم ۱۶۴

تقریبا همه یه وزنیم بیایین شروع‌کنیم همین سه نفر اکه پایه این

خدا کنه بتونم چون وزنم باعث شده زانو درد بگیرم چند وقت رعایت میکنم دوباره ولش میکنم برمی‌گردم به وزن ...

ای بابا...سخت نگیر اروم‌اروم عجله ای نیست بخور چیزهایی که میخای میتونی وعده وعدش کنی کم کم بخوری تا ی دفعه 

تقریبا همه یه وزنیم بیایین شروع‌کنیم همین سه نفر اکه پایه این

پایه م از چاقی خستمههههههه شوهرمم همش میگه شکم زدی  خیلی خوش هیکل بودم 

چهل روز مراعات و ورزش انجام دادم دوازده کیلو کم‌ کردم اما انگار خریص شدم

اینطور رژیما اخرش باز برگشت داره

پایه م از چاقی خستمههههههه شوهرمم همش میگه شکم زدی خیلی خوش هیکل بودم

پس شروع همین فردا من‌هرروز شش بیدارم و صبحانمو‌خوردم‌سعی کن صبحانه ی چیز مقوی انزژی زا بخوری