2777
2789

خدایی از دست گوشی و بیهوده تو اکسپلور گشتن و با حسرت نگاه کردن به همه چیز و نداشتن پول حتی دارم دیووونه میشم 

میخوام ترک کنمم

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اولم زیاد توی اینستا نبودم ولی همون مقدار کم هم بیخیال شدم، کلا پاکش کردم و راحتم حتی کسی نشونم میده حوصله دیدن ندارم، خیلییییی آسوده ام، شما هم حذفش کن اولش سخته ولی بعد میبینی به چه آرامشی رسیدی

من از اولم زیاد توی اینستا نبودم ولی همون مقدار کم هم بیخیال شدم، کلا پاکش کردم و راحتم حتی کسی نشون ...

بخدا پول نت و افسردگی منو چاپیده نمیدونم چیکار کنم....حس میکنم اگ اینستا نداشته باشم ینی عقب افتادم و هيچی از دنیا نمیدونم

اولین کار اینه اپ هایی که خیلی بیخودی هست و سرک میکشی بهشون رو دیلیت اکانت کنی

به عقل خودمم رسید همینکارو بکنم خدایی خیلی خستم دیگ بسه اخه

منم سال ۱۴۰۰ اینستامو بعد ۴ سال پاک کردم کلی وقتم آزاد شد

کلا یه مشت بلاگر یا پز روتین پوستی میدن یا پز غذاهاشون یام لباس و رفاهشون میدن 

من اینستامو پاک کردم جای خرید کلی بسته اینترنت مثلا اندازه پول همون بسته از دی جی کالایه کتاب میخرید ...

واقعا کار مفید و شما کردی

کتابی می‌شناسید ک به تغییر شخصیت کمک بکنه؟

واقعا کار مفید و شما کردیکتابی می‌شناسید ک به تغییر شخصیت کمک بکنه؟

Castbox رو بریز توی گوشیت و کلی کتاب صوتی برای خودت گوش بده، من موقع پیاده روی، قبل از خواب ، … همیشه گوش میدم، از رمان بگیر تا روانشناسی و موفقیت و ادبیات و هر آنچه بخوای توش پیدا میکنی،