2777
2789
عنوان

مگه میشههههه

82 بازدید | 8 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب 

اینی که میخوام براتون تعریف کنم به قول معروف برگای همتونو میریزونه 

خواهر زاده ام یه دوستی داره توی مدرسه این دختره بیس چاری با اکیپش بیرونه یه اکیپ دخترونه نه ها قشنگ قرو قاطی خوبه پدرش تو پادگانه مگرنه میخواست چیکار کنه 

به خواهرزاده ی منم گفته بیا تو اکیپ ما بهت خوش میگزره 

خودشم تک فرزنده 

الان اگه من بابام تو پادگان بود عین چی باید چادر سر میکردم تک فرزند دیگه بودم اوه اوه اوه باید میچپیدم تو خونه

هنوز که هنوزه بابامینا نمیزارن با این سنم بیرون برم 

اونوقت یه دختره ۱۳ ساله وضعش اینه

نمیدونم چی بگم مشکل از زندگی منه یا همه انقدر خوشبختن 

حالا شما چی میگید مشکل از پدر مادرشه یا کلا نسل دهه نودیا مشکل داره 

حَـسـودی؟!سـوژه خـنـدمـی سـتـون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خانوادش حریفش نمی شن والا هیچ کس دختر این مدلی دوست نداره ، دختر خاله منم تا نصف شب  تو خیابون هاست حریفش نمی شن تو خونه نگه دارن ،خانواده سالم حد ومرز داره این ازادی های بی حد و مرز اغلب داخل خانواده هاشون پر از مشکله 

حتما خانوادش حریفش نمی شن والا هیچ کس دختر این مدلی دوست نداره ، دختر خاله منم تا نصف شب تو خیابون ...

خیر سرش تک فرزنده باباش پادگانه 

والا دنیا واسه بعضیا بهشته

حَـسـودی؟!سـوژه خـنـدمـی سـتـون

خیر سرش تک فرزنده باباش پادگانه والا دنیا واسه بعضیا بهشته

حتما تنهاست از کجا می دونی ،زندگیش چه مدلیه ، دختر خاله منم زندگیشون خوب نیست ول شده ،،بقیه فامیل وقتشون رو با خانواده وفامیل و دورهمی های دوستانه خانوادکی می گذرونن خشحال هم هستن. مادراشون مثل خواهر می مونه براشون از شغل بابا ش پیداست تنهان دل خوشی زیادی ندارن مجبوره وقتش رو با دوستاش بگذرونه .شغل های نظامی خیلی به درد نخورن ادم بد اخلاق و افسرده می کنه این از باباش