2777
2789
عنوان

واییییی خدااااا😂

145 بازدید | 8 پست

تاپیک حاوی مسائل نامفهومه و صرفا جهت خالی کردن خودمه 🙃از مطالب حاوی خوب که چی و ...جدا خودداری کنید 🙏🏻قرارم نیست اینجا مسائل مختلف علمی حل کنیم ...اینجا برای مسائل احساسیمه 🫠

هیچی تموم شددددد 

گند زدمممم 

گنددددد

خوب میدونن کاثافتا 😂😑

اون مدل نگاه کردن اکیپ مسخره ی پسرونه شون قشنگ داد میزنه میدونن و من جلوشون گند زدم ...

بلند بلند داشتم از همه چی حرف میزدم و از آزمایشگاه پاتولوژیشون دیدن منو ...فهمیدم شوک شدم 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضولای کاثافت ...

آخه دانشجو و این همه حرف ببر 😂😑

دلم میخواد برم بهشون بگم مشکلیه 😂😂😂حیف که نمیشهههه 

فقط خوشم میاد میخوام مچ بگیرم هی بدتر خنده ام میگیره ...

ایییی ،هوو مو هم پیدا کردم 😂هیچ وقت فکر نمیکردم حرص بخورم یه پسر اینقدر چسبیده بهش 😂عبوضی ...حتی اون سری که یک در میلیون تو یه مترو بودیم نذاشت بمونه 😂ازت متنفرم پسرررر ...

هاهاها...فکر نمیکردم اسم دوستامونم مشترک باشه 😂یعنی این حجم از شباهت به یه پسر غریبه که تو دانشگاه باهاش آشنا میشی برگی نمیذاره بمونه 😂

خو کاثافت ...خوشم میاد یه کاری کردی هیچکی نمیاد جلو 😂😂😂ایییی ،رفتی به این اکیپتون گفتی 😂

خوشم میاد راه هر چی آدمه بستی ،زورش فقط به ورودی ما نرسیده بود 😂❤️عاشقتتتتمممم پسر 🤣

خو کاثافت ...خوشم میاد یه کاری کردی هیچکی نمیاد جلو 😂😂😂ایییی ،رفتی به این اکیپتون گفتی 😂خوشم میا ...

بعد این اکیپتون یه جوری نگام میکنن انگار همه ی گندا با منه 🤣

حالا درسته من گتد زدم 🫠ولی اینگار تو مقدس خالصی 😁ایییی بچه پررو