2777
2789
عنوان

قضاوت نکنین لطفا

146 بازدید | 26 پست

مشکلم هر روز بیشتر میشه دیروز فهمیدم شوهرم قایمکی برده پنج ملیونو گذاشته زیر لحاف به مامان جونشون گفته برو بردار بخدا کاریش ندارم بده نده مشکل من اینه دو روزه زبونم مو در اورد 100هزار تومن بهم بده میگه ندارم یا میخوای چیکار و فلان و بهمان اگه کافیه بگم چرا به مامانت میدی به من نه روزگارمو سیاه می‌کنه نیگه به تو ربطی نداره شما راحلی ندارین 

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا راه حل دارم اول مشاور خانواده دوم سیاست زنونه

مشاوره رو آقا نمیخواد بره میگه من به حرف هیشکی اهمیت نمیدم سیاست زنونه چیه عزیزم میشه بگی شاید کارساز شد 

اینجور مردا یا خودشون باید بمیرن یا ننه ی سلیته شون تا زندگی زن کمی آرامش بگیره

خدا ازش نگذره زندگیم ۹۹درصد دعواهاش سر مادرشوهرمه

بهش بگو مادرت هیچ خیری از اون پول نمیبینه چون راضی نیستمهمسرت باید اول به شما برسه بعد به مادرش

میگم میگه به تو ربطی نداره من میدونم و مامانم