2777
2789

خيلي راحت نوشته بودن حس ميكنم بچم اضافست و ميخوام خفش كنم و … بهش محل نميدم وقتي گريه ميكنه و …

خداي من باورم نميشه!!

يه عده هم نوشته بودن مادر مقدسه بعدا برميگرده سمتتون بچه خيالتون راحت😐😐

آره بشينيد تا برگرده!!👎🏻ب محض اينكه بالغ بشه از هزار كيلومتريتون هم رد نخواهد شد

اينكه شما تو زندگي ناكامي داريد يا شوهرتون عذابتون داده اون بچه مقصر نيست چجوري اضافست وقتي بي اختيار بدنيا اومده؟؟

بچه ي شما هرچي شده نتيجه رفتار هايي ك از نوزادي تا الان باهاش كرديد

من مادري نديدم به بچش عشق ورزيده باشه هرروز بغل و بوسش كرده باشه و به نياز هاش اهميت داده باشه ولي بچه پرخاشگر و بد باشه😃😃

خدا شفاتون بده دلم به حال اون طفل معصوما ميسوزه ك پاسوز مشكلات رواني و افسردگي شماها ميشن

قلبم شكست💔

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

خیلی تند و تیز بود 

ولی حق بود

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من همون متنشو که خوندم حالم بد شد دکمه برگشت رو‌زدم ...

مگه میشه ادم از بچه اش بیزار بشه این یه مضخرفه که عادیه چون پسره چون شیطونه اینطور شدی و فلان...

بخدا دنیا خراب بشه قیامت بشه من یه تار موی پسرمو با دنیا عوض نمیکنم اندازه ی ۱۵۰ م ضرر مالی زد بهمون گفتیم فدای یه تار موش 

من بخاطر این پسر نفس میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تند و تیز بود ولی حق بود

چون ظلمه

فرقي نداره غريبه باشي يا والدين

ظلمه در حق بچه هايي كه بي گناهن و به اختيار دو نفر ديگه ب دنيا اومدن

این ی دور باطله از مادر به کودک 

دخترایی که قربانی مادرهای قربانی خودشون بودن و فرزندشون رو قربانی میکنن

خیلی اوقات ناخواسته ست 

تا یک جا یکی برای سلامت روانش قدمی برداره و این دور تموم بشه یا بچه دار نشه حداقل دختر

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من همون متنشو که خوندم حالم بد شد دکمه برگشت رو‌زدم ...مگه میشه ادم از بچه اش بیزار بشه این یه مضخرف ...

بهتر ك نخوندي چون استارتر تنها نبود

كاربراي زيادي مثل خودش اونجا بودن

اصلا خيلي حالم بده

این ی دور باطله از مادر به کودک دخترایی که قربانی مادرهای قربانی خودشون بودن و فرزندشون رو قربانی می ...

همه ي ما قرباني شديم هيچكدوم والدين كاملي نداشتيم

هر كدوممون ب نوعي و از جهاتي ناخواسته اسيب ديديم

اما الان ديگه حتي پول هم لازم نيست كه ادم تراپي بشه

خيلي راحت حتي با ي سرچ ساده ميشه يجاهايي ادم آگاه بشه خودشو اصلاح كنه..رفتار هاي سمي كه باهاش شده رو درمان كنه انتقال نده ب فرزند بي گناه خودش

و بچه ي ايشون پسر بود😢💔

آخ که چقدر حس بد گرفتم از اون تاپیک... 

دوستان نقد این مسائل مربوط به اون تاپیک قضاوت نیست

به محض شنیدن حرفی که باب میلتون نیس گارد نگیرید و کارما رو برامون یادآوری نکنید.. 

و مادرایی که اگرم حس نامثبت به بچه شون دارن، لطفا لطفا این حس رو تو رفتارتون بروز ندید

اون بچه رو از کودکی از درون خودش نکشید

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بهتر ك نخوندي چون استارتر تنها نبودكاربراي زيادي مثل خودش اونجا بودناصلا خيلي حالم بده

انگار ۹۰ درصد روانی های جامعه ریختن تو این سایت 

بدتر از همه اینکه این حسشونو‌نرمال میدونن

آخ که چقدر حس بد گرفتم از اون تاپیک... دوستان نقد این مسائل مربوط به اون تاپیک قضاوت نیستبه محض شنید ...

من اتفاقا رو قشاوت حساسم

ولي با كمال ميل قضاوت ميكنم مادري كه بچه بچمو اونم تو اون سن و سال دوس ندارم

به هيچ عنوان نميشه بين اون مادر و فرزند بچه رو مقصر دونست

بچه هاي خيلياشون حتي ١٠ سال رو نداشتن هنوز!!ديگه چه قضاوتي!