2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با یک بار دیدن و گفتن به خانواده و تقربیا سنتی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چند سالته؟ چرا؟

۳۶ چی چرا؟؟؟

کلا این روابط رو نمی‌پسندم.

با یه بار دیدن سریع به خانواده م گفتم اونام اومدن پسند کردن و تمام

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چند سالته؟چرا؟

۲۱ ۲۲ سالمه

چون تو ازدواج سنتی معمولا شناخت ها خیلی محدوده و معرف ما دوتا رو به هم پیشنهاد میده ، من دوست ندارم کسی برام تصمیم بگیره و اینکه اکثر خاستگارام فامیل بوده دوست ندارم با فامیل ازدواج کنم و ازدواج سنتی رو نمیپسندم 

ما ۶سال قبل ازدواج باهم دوست بودیم ۵ سال که ازدواج کردیم 

۳۰ سالمه 

به نظر من شناخت خیلی مهمه و اینکه اصلا نباید عجله کرد ‌. ازدواج سنتی و غیرسنتی هم نداره این شناخت و تفاهم از همه چی مهم تره  . اینکه اخلاق ها به همدیگه بخوره  دو طرف عاقل و باشعور باشن . 

و از نظر من عشق وجود نداره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین