مثلا من یکی باهام تماس میگیره تقریبا در هر شرایطی باشم جواب میدم، مثلا تو خیابون هم باشم چند لحظه می ایستم یه گوشه، اگرم نتونم حرف بزنم جواب میدم میگم الان جایی هستم بعدا تماس میگیرم
یا وقتی دارم تلفنی صحبت میکنم و کاری تو خونه پیش میاد، نمیذارم اون طرف خط بفهمه دارم کار انجام میدم
یکی هست باهاش دوستم، هربار باهاش تلفنی حرف میزنم وسطش با بچه هاش حرف میزنه، بهشون میگه چیکار کنن، یا سوال درسیشونو جواب میده، حالا اونقدری هم حرف نمیزنیم، تو بگو ماهی پنج دقیقه حرف بزنیم بازم همینه
یا دیشب تو ایتا داشتم با خاله م حرف میزدم، یه سوال پرسید دیدم توضیحش زیاده زنگ زدم، گوشیو به دخترش داد که جواب بده، بعدم دخترش گفت مامانم نمیتونه حرف بزنه، دیگه هم خبری نشد ازش، پیاممو تو ایتا هم سین کرد چیزی نگفت
تا آخرشب که تو ایتا پرسیدم چیشدی؟ چرا تلفنو جواب ندادی؟ گفت مهمون داشتم بعدا زنگ میزنم🫤 میتونست پشت تلفن یه لحظه بگه مهمون دارم
میخوام منم مثل خودشون رفتار کنم، اصلا اهمیت ندم پشت تلفن چی میگن، یا اگه یه کار کوچیک هم داشتم جواب ندم و بعدن هم نپرسم چیکار داشتن، درسته؟ برای بقیه دوستانم بی شعوری محسوب نمیشه این رفتار من؟