2777
2789

مثلا من یکی باهام تماس میگیره تقریبا در هر شرایطی باشم جواب میدم، مثلا تو خیابون هم باشم چند لحظه می ایستم یه گوشه، اگرم نتونم حرف بزنم جواب میدم میگم الان جایی هستم بعدا تماس میگیرم

یا وقتی دارم تلفنی صحبت میکنم و کاری تو خونه پیش میاد، نمیذارم اون طرف خط بفهمه دارم کار انجام میدم

یکی هست باهاش دوستم، هربار باهاش تلفنی حرف میزنم وسطش با بچه هاش حرف میزنه، بهشون میگه چیکار کنن، یا سوال درسیشونو جواب میده، حالا اونقدری هم حرف نمیزنیم، تو بگو ماهی پنج دقیقه حرف بزنیم بازم همینه

یا دیشب تو ایتا داشتم با خاله م حرف میزدم، یه سوال پرسید دیدم توضیحش زیاده زنگ زدم، گوشیو به دخترش داد که جواب بده، بعدم دخترش گفت مامانم نمیتونه حرف بزنه، دیگه هم خبری نشد ازش، پیاممو تو ایتا هم سین کرد چیزی نگفت

تا آخرشب که تو ایتا پرسیدم چیشدی؟ چرا تلفنو جواب ندادی؟ گفت مهمون داشتم بعدا زنگ میزنم🫤 میتونست پشت تلفن یه لحظه بگه مهمون دارم

میخوام منم مثل خودشون رفتار کنم، اصلا اهمیت ندم پشت تلفن چی میگن، یا اگه یه کار کوچیک هم داشتم جواب ندم و بعدن هم نپرسم چیکار داشتن، درسته؟ برای بقیه دوستانم بی شعوری محسوب نمیشه این رفتار من؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

اونجور ادما بیخیالن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم مث شما خییییلییی حساسم  مخصوصا وقتی ک قراره خودم تماس بگیر حتما قبلش باید مطمئن شم اون تایم خالیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونجور ادما بیخیالن

حالا مثل اونا رفتار کنیم پیش سایر ادما بیشعور محسوب نمیشیم؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

شما بچه نداري؟

بچه ها گاها سرتق ميشن تا جواب ندي ول نميكنن 

اما من بلعكس شما 

هميشه جواب تلفنمو نميدم 

بيشعوري نيست ولي بعد تماس ميگيرم مهمونم داشته باشم گوشيم كلا رو سايلنته يا بخوام بخوابم

راستش من چون خودم اصلا با تلفن حرف زدن راحت نیستم سعی میکنم تمام کارهامو با پیام انجام بدم ولی اگر واقعا مجبور شدم زنگ بزنم اول یه پیام میدم به طرف و میپرسم الان شرایط تلفن حرف زدن داره یا نه؟بعد که اوکی داد زنگ میزنم.

راستش من چون خودم اصلا با تلفن حرف زدن راحت نیستم سعی میکنم تمام کارهامو با پیام انجام بدم ولی اگر و ...

با همه حتی افراد نزدیک همینی؟

شما هم بچه داری؟؟ شاید خیلی سرش شلوغه ..بیشتر مامانا اینجورین…کلا منم مث شما خیلی رو رفتارم دقت میکنم با بقیه ولی بقیه اینطوری نیستن و بمن میگفت سخت گیر ریز بین برا همین ازشون ترجیح میدم فاصله بگیرم ..چون شخصیت من همینه و یسریا هستن منو با این ویژگی دوسم دارن از اینکه خودم باشم حالم بهتره تا اینکه سعی کنم مث خودشون رفتار کنم پس فاصله میکیرم

سلام آره برای منم پیش اومده که طرف همین رفتار رو داشته 

هر کسی باشه بهش برمیخوره، 

من به یه چیزی که توجه کردم اینه که اونی که بلد نیست شنونده باشه پشت تلفن هم همین رفتار رو داره 

به نظرم شنونده بودن هم آداب خاص خودشو داره

من سعی میکنم کمتر بااون افراد تماس تلفنی داشته باشم 

حضوری هم ببینم این رفتار رو اون شخص رو مخاطب قرار نمیدم

شما بچه نداري؟بچه ها گاها سرتق ميشن تا جواب ندي ول نميكنن اما من بلعكس شما هميشه جواب تلفنمو نميدم ب ...

به نظرم کلا جواب ندی بهتره تا بدی بچه بگه مامانم نمیتونه حرف بزنه، دلیلشم نگه، حالا میخواستم سوال خودشو جواب بدم، منم دیگه کوچکترین کاری داشته باشم جوابشونو نمیدم

بچه هم دارم برای منم پیش میاد سرتق بشه، ولی وسط تلفن ۵ دقیقه ای به بچه م نمیگم این سوال ریاضیو اینطوری حل کن، پاشو خونه رو جمع کن 

شما هم بچه داری؟؟ شاید خیلی سرش شلوغه ..بیشتر مامانا اینجورین…کلا منم مث شما خیلی رو رفتارم دقت میکن ...

منم بچه دارم ولی بازم به طرف احترام میذارم، منم سرم شلوغه ولی اونی که تماس گرفته رو اولویت بالاتری میذارم به نظرت فقط بااون شخص رفتارمو مثل خودش کنم یا کلا دیگه به هیچ کس اهمیت ندم؟ 

شما هم بچه داری؟؟ شاید خیلی سرش شلوغه ..بیشتر مامانا اینجورین…کلا منم مث شما خیلی رو رفتارم دقت میکن ...

اره منم از دیشب که تصمیم گرفتم دیگه باهمه همینطور رفتار کنم حالم زیاد خوب نیست، اونا رو باید بذارم کنار، ولی خالمه، مثل خواهر بودیم همیشه، کنار گذاشتنش هم سخته

اره منم از دیشب که تصمیم گرفتم دیگه باهمه همینطور رفتار کنم حالم زیاد خوب نیست، اونا رو باید بذارم ک ...

من از بچگی یه رفیق داشتم همینکارو میکرد دوسال طول کشید تا باهاش قط ارتباط کنم …ببین هرکاری که منطقت میگه رو انجام بده نه احساست ..اینجوری عزت نفستو میبری بالا..اگ طرف برات مهمه از دلخوری ناراحتیت رک بهش بگو ..شاید اگ بدونه رفتارشو تغییر میده