2777
2789

۵ سال باهاش ۱ سال  بیشتر ازدواج کردم پارسال تولدم چیزی کادو نداد...امسالم تازه ماشین رو عوض کردیم بازم میدونم چیزی نمیگیره🙃پارسال خیلی نیش کنایه زدم که تو برات مهم نبود و هیچ کاری  نکردی امسال به نظرتون کاری نکر غر بزنم به جونش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای تولدم برنامه ریخته بودم

شوهرم چند روز قبلش با کیک و گل سوپرایزم کرد منم ی ذره عر زدم من برنامه ریخته بودم نیاز ب اینا نبود

تا اینکه روز تولدم مریض شدم برنامه ها کنسل شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اشتباه ترین کار اینه که یچیزیو گله وار ب روی شوهرت بیاری ، من مجردم ولی دارم از تجربیات مادرم میگم😂 میگه تولد روز زن ولنتاین ن باید ب یادشون بیاری ن هروقتم ک یادشون رفت باید غر بزنی ، میگه مردا خیلی حواس جمعن اگه کادو نمیدن یا جشن نمیگیرن مطمعن باش خب یا دستشون تنگ بوده یا یچیز دیگه ، وگرنه بحث اینکه ازت بدش بیاد و این حرفا نیس😁 سوال مشاوره ای دیگه ای بود اینبار میگم مادر جان جواب بدن🙏😂

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

میدونه خودش چه فایده داره وقتی هیچ کاری نکنه

بعضی مردا سردن 

برادرا و پدر منم اینجورین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من برای تولدم برنامه ریخته بودمشوهرم چند روز قبلش با کیک و گل سوپرایزم کرد منم ی ذره عر زدم من برنام ...

باز گلم خوبه💔 من الا ۲۰ ساله همیشه روز تولدم ناراحتم احساس کمبود میکنم نه رفیقی نه خانواده نه شوهرم🙃

باز گلم خوبه💔 من الا ۲۰ ساله همیشه روز تولدم ناراحتم احساس کمبود میکنم نه رفیقی نه خانواده نه شوهرم ...

بعضی مردا تو عمل نشون میدن دوستت دارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40