2777
2789
عنوان

باردار بالای سی و پنج هفته هست

111 بازدید | 22 پست

چقدر افسردگیم شدید شده

از هر نوع زایمان وحشت دارم

میترسم پزشکم حین زایمان بالاسرم نیاد

بی دلیل برش بزنه

بچه سنگین بشه نتونم به دنیا بیارم

بهم گفتن دو و هشتصد گرمه

لایک نکنید🙂‍↔️

سنگین نمیشه نترس 

زایمان هم وحشت نداره 

فوقش میگی اپیدورال برات بزنن که درد نکشی 

فقط تا میتونی ورزش کن 

ماساژ پرینه هم هرشب انجام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

توکل به خدا داشته باش

تو این چند هفته انقدرا سنگین نمیشه که سخت دنیا بیاد

اگه طبیعی و اولین باره برش داری 

ولی بیخودی نه

البته من دکترم اومد و چون رحم باز نمیشد مجبور شدن 2 سانت برش بدن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکل به خدا داشته باشتو این چند هفته انقدرا سنگین نمیشه که سخت دنیا بیاداگه طبیعی و اولین باره برش د ...

بنظرت شروع کنم ورزشای زایمان رو تا همین هفته به دنیا بیاد؟

امروز وارد ۳۷ هفته شدم

لایک نکنید🙂‍↔️

ماساژ پرینه رو دستم نمیرسه انجام بدم🥲

نیمه نشسته بشین تا بتونی 

حالت لم داده منظورمه 

اگه شرایطش رو داری میتونی بدی شوهرت هم انجام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من چندروزه زایمان کردم، نترس وزن بچت هم خوبه راحت بدنیاش میاری انشاالله، وزن بچم ۳کیلو بود خداروشکر راحت زایمان کردم بدون آمپول اپیدورال، خودت میتونی درخواست کنی برات بزنن دردات کمتر میشه خیلی

بنظرت شروع کنم ورزشای زایمان رو تا همین هفته به دنیا بیاد؟امروز وارد ۳۷ هفته شدم

برا طبیعی خیلی زوده که به دنیا بیاد

تجربه من اینه که بذاری روال خودشو طی کنه اگه زودتر از موعد بری هم خودت اذیت میشی هم بچه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
من چندروزه زایمان کردم، نترس وزن بچت هم خوبه راحت بدنیاش میاری انشاالله، وزن بچم ۳کیلو بود خداروشکر ...

تو ایران الکی برش میزنن

خارج ۸۵ درصد بدون برشن

اون خیلی وحشتناکه 

لایک نکنید🙂‍↔️

نیمه نشسته بشین تا بتونی حالت لم داده منظورمه اگه شرایطش رو داری میتونی بدی شوهرت هم انجام بده

همون قسمت پایینی رو با دو تا شست دستم فشار بدم از داخل

اره؟

لایک نکنید🙂‍↔️

میترسم بچه بزرگ بشه😓

نترس انقد بزرگ نمیشه

برا من 3 و600 بود

همون قسمت پایینی رو با دو تا شست دستم فشار بدم از داخلاره؟

با شست و اشاره یه دستت 

شستتو بنداز داخل 

اشاره بیرون 

بعد به چپ و راست بچرخون 

روغن هم بزن 

حداقل پنج دقیقه ماساژ بده