2777
2789
موسیقیکیبورد و پیانو

باریکلااا

گفتم شاید هنرتون باز گذاشتن در و خوابیدنه😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما آقایونم دیگه شغل خوب نداریم..ولی توصیه ام اینه برای خودتون کار کنید..یه تخصص رو یاد بگیرید و ...

اول باید برای دیگران کار کنی تا پول اجاره و رهن و مواد داشته باشی یا نه همه دلشون می خواد برای خودشون کار کنند وای جامعه الان با این گرونی ها و اجاره های سر به فلک رسیده اجازه نمی ده 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
دیگه هر گلی یه خاری داره..قابل چشم پوشیه البته🥲😂

😂😂😂😂 شایدم هر خاری یه گلی داره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

البته من گل بی خارم🤣🤣🤣

رشته های آرایشگری

درصدی هستند و اجاره لاین و مواد هم پولش زیاد هستش مگر اینه قسمت بافت و شینیون کار کنی اگر خودت سالن داری خوبه درآمدش 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بنظرت پیانو خیلی سخته یعنیی خیلییی تلاش میخواد دو میشه نخریم بریم کلاس بعد بخریم چون خیلی گرونه بعد اولاش با این رولی یا این رومیزی کارو راه انداخت

تو گل بی خوابی😂😂

حیف هیچکس قدرمو نمیدونه😂😂😂

خیر سرم فردام قرار دارم باید بخکابم 

بنظرت پیانو خیلی سخته یعنیی خیلییی تلاش میخواد دو میشه نخریم بریم کلاس بعد بخریم چون خیلی گرونه بعد ...

هر کاری ابتداش سخته اما به مرور زمان بسته به پشتکارت میتونی درش استاد بشی..

برای شروع باید حداقل یه ساز ارزون قیمت تهیه کنی.

یه شاگرد داشتم تماس گرفت گفت میشه بدون ساز بیام یاد بگیرم گفتم بعد اینکه از پیش من رفتی میخوای با چی تمرین کنی😂

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

قدرت چقدره بگو شاید دونستیم😌

نه نه نمبدونی

بی حد ووو مرزههه