2777
2789
هر کاری ابتداش سخته اما به مرور زمان بسته به پشتکارت میتونی درش استاد بشی..برای شروع باید حداقل یه س ...

خب من دوستم اموزشگاه میرفت ساعتی پول میداد همونجا تمرین میکرد بعد وای خیلی گرونه شاید واقعا علاقه مند نباشم 100 تومنه😂😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب شد با رسم شکل توضیح بده😂

زیاددد   

خیلی زیاد😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب من دوستم اموزشگاه میرفت ساعتی پول میداد همونجا تمرین میکرد بعد وای خیلی گرونه شاید واقعا علاقه من ...

نه بابا میتونی یه ساز کیبورد بگیری صدای پیانو هم داره برای شروع ..۳۰ یا ۴۰ تومن هزینه کنی

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

بس کن لنتی..رسیدی به خدا دیگه😂

وا خب مگ‌ چمههه

حالا خدا نه ولی افریده خداممم😂😂😂 خیلی خفنم ممننن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب بعدش دوباره اصلی واییی چرا پیانو انقدر گرونه اه

پیانو اصولا ساز گرونی هستش خب۷

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
وا خب مگ‌ چمهههحالا خدا نه ولی افریده خداممم😂😂😂 خیلی خفنم ممننن

دقیقا قد تمام ستاره های دنیا ما خوبیم فقط   

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
صبر کن ببینم..🤔قدت بلنده یا تواناییهات یا هنرت؟دو به شک شدم😂

قدم ک ۱۷۵

توانایی هام بیستتتت فقط هنو‌شکوفا تشده

هنرم ک بیستتتتت ک هنوز اونم شکوفا نشدهه

ولی بیستتتت متر زبون دارم🤣🤣🤣

خب بعدش دوباره اصلی واییی چرا پیانو انقدر گرونه اه

متاسفانه پولمون دیگه به تفریحات سالم نمیرسه..

دولت میخواد همه معتاد شن😂😂

ولی از شوخی گذشته اگه علاقه داری برو پیش دوستی که پیانو داره یکم کار کن ببین خوشت میاد یا نه..

اگه علاقه مند شدی از قیمتای کم تهیه کن به مرور زمان خودت ارتقا میدی سازتو👌

قدم ک ۱۷۵توانایی هام بیستتتت فقط هنو‌شکوفا تشدههنرم ک بیستتتتت ک هنوز اونم شکوفا نشدههولی بیستتتت مت ...

پس تو غنچه نشکفته ای دلبندم😂

تو بیشتر میخوره از اون فلفل ریز تندا باشی😂👌

چرا نیستیم خاهررر

بله ک هستیمممم

اصلا ما خانوما حرف نداریمممم معرکه ایممم معرکهههه

حیف ک جاش نیست مگر نه یکی از صفات بسیارر خوبمونو‌میگفتممم که نگووو🤣🤣🤣🤣