2777
2789
عنوان

با پسری که حقوقش

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست
از 16 تومن اگه 6 تومنش بره واسه اجارهباید با 10 تومن زندگی کنین که فقط همون خرج زندگیهیعنی نه میشه پ ...

اره دقیقا

مدرکشم سیکله من لیسانس اولش قبول نکردم بعد گفتن ی جلسه صحبت کنید دیدم تو رفتار و حرف زدن و هوش مشخص نمیشه اما خب شرایطاش برای منی ک پرتوقعم سخته

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
دقیقاولی شهرمون کوچیکه اینجا زیاد رسم نیس دیر ازدواج کنی😅منم کاری ب رسم ندارم اما مامانم انگاری دیگ ...

خب وقتی خودت شغل و درامد نداری دیگه شرایط این آقا اوکیه ولی خودت اگه درامدت 15 اینا بود اونوقت باید دنبال یه پسر بودی که درامدش ازت بیشتر بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی خودت شغل و درامد نداری دیگه شرایط این آقا اوکیه ولی خودت اگه درامدت 15 اینا بود اونوقت باید ...

من اگه درآمد داشتم که خوب بود الان این قضیه مهم نبود واسم😅😅😅 ولی همه ک درآمد ندارن و قرار نیس کسیکه درآمد ندارع با کسی که درآمدش صفره ازدواج کنه😂😂😂

ن بابا بعد موقع خرید وسایل عروسی و تالار هی میگه تالار کوچیک انتخاب کن پول ندارم..لباس ارزون کهنه بردار پول ندارم اعصابت خورد میشه ها..یا نمیدونم سرویس طلا خیلی سبک بردار..شاید حلقه ی سنگین بنظرت خوشکل باشه و اونا بگن چ پرتوقع

خودم و خدام💌

نمیگم همه چی دوره ولی من الان تو بد ترین شرایط دارم زندگیمو می‌سازم....همه چی به خوب بودن و دوست داش ...

اره عزیزم راست میگید

به توانایی تاب آوردن ادم ربط داره ک من اصلا آدم تحمل کردن زیاد نیستم😢

ن بابا بعد موقع خرید وسایل عروسی و تالار هی میگه تالار کوچیک انتخاب کن پول ندارم..لباس ارزون کهنه بر ...

اره عزیزم میدونم همه شو 

حیف پسر خوبیه فقط 😅 پدرش اگه یکم تو جوانیش عقلش رسیده بود سرمایه جمع کرده بود واسه بچش الان نبایست پسر ب این خوبی بخاطر شرایط مالی جواب ن بشنوه 

اره واقعا اخلاقش قیافش اینا به دلت میشینه؟جسارتا شغلشون چیه؟

بد نیست می‌تونه ب دل بشینه 

تو کارخونه کار می‌کنه 

اره عزیزم میدونم همه شو حیف پسر خوبیه فقط 😅 پدرش اگه یکم تو جوانیش عقلش رسیده بود سرمایه جمع کرده ب ...

ای بابا خخ حیفه درسته ب خانوادت بگو تا عروسی لااقل حمایتت کنن ب چیزایی ک دلت میخاد برسی 

خودم و خدام💌

اره عزیزم راست میگیدبه توانایی تاب آوردن ادم ربط داره ک من اصلا آدم تحمل کردن زیاد نیستم😢

من نداشت خونه اجاره کنه موندم خونه پدر مادرش

فرض کن هرروز منت و حرف بشنوی

تو خونه مادر یه لیوانم بلند نکنی اونجا بیشتر کارا باخودت باشه بازم منت بشنوی و تورو با هر اشتباه کوچیکی با بقیه مقایسه کنن فرض کن دوتا وسیله بخری باید تا آخر نگاه کنند چی میزاری چی برمی‌داری خیلی سخته 

بد نیست می‌تونه ب دل بشینه تو کارخونه کار می‌کنه

یکم باهاش اشنا شو اخلاقاشم ببین چطوریه

ولی باید ببینی خونه میتونه بخره یا نه چوح اجاره کنه نسبت به حقوقش برای خرج زندگی کم میاره