2777
2789
عنوان

شلله زرد😍

329 بازدید | 15 پست

بچه ها دستور یه شله زرد توپ بهم بدین

واسه شصت هفتادنفر

نسبت مواد هم بگین بی زحمت🤗🤗🤗

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این مقدار برای 5 نفر هست حالا برای هر تعداد که میخوای دیگه از روی همین بدست بیار برا 60 نفر ض ...

آهان ممنون گلم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
90 تا از این ظرفا + 6 تا سطل ماست شد این مقداری که گفتم.

دستورش هم میدی گلم؟

نسبت وبلد نيستم اما اين شله زرد نذري مادرمه

نذرشون قبول باشه گلم

من با همین دستوری که گذاشتم میپزم عالی میشه نذرت قبول ،  برا منم دعا کن خواهر

قبول حق عزیزم

محتاجم به دعا گلم

دستورش هم میدی گلم؟

اول برنجو با آب و کمی گلاب یه چند ساعت بذار خیس بخوره.

حجم آبش رو نمیتونم اینطوری بگم. من چشمی میریزم میذارم با حرارت ملایم برنج خوش نرم و شکفته بشه و همینطور هم میزنم. بعد که برنج نرم و شکفته شد شکر رو اضافه میکنم و بعدش زعفرونِ دم کرده. دیگه وقتی احساس کردی یه ربع بعد دیگه خوب میشه کره و گلاب رو اضافه میکنی و همینطور هم میزنی تا به نظرت اوکی شده باشه. بعدش دمکنی بزار واسه نیم ساعت. چون حجم زیاده زیرشو خاموش کن و دمکنی بذار.

دستورم خیلی دقیق نیست چون چشمی انجام میدم.