اول برنجو با آب و کمی گلاب یه چند ساعت بذار خیس بخوره.
حجم آبش رو نمیتونم اینطوری بگم. من چشمی میریزم میذارم با حرارت ملایم برنج خوش نرم و شکفته بشه و همینطور هم میزنم. بعد که برنج نرم و شکفته شد شکر رو اضافه میکنم و بعدش زعفرونِ دم کرده. دیگه وقتی احساس کردی یه ربع بعد دیگه خوب میشه کره و گلاب رو اضافه میکنی و همینطور هم میزنی تا به نظرت اوکی شده باشه. بعدش دمکنی بزار واسه نیم ساعت. چون حجم زیاده زیرشو خاموش کن و دمکنی بذار.
دستورم خیلی دقیق نیست چون چشمی انجام میدم.