2777
2789
عنوان

فقط معلما بیان لطفا

134 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

من اولین ساله معلمی من هست (ابتدایی) و هنوز دانشگاه هم میرم یعنی مدرسه و دانشگاه هروز هم کلاس دانشگاه دارم

و گفتم به اولیا حق ندارن تماس و پیام بدن

مگر موارد ضروری پیام بدن وقت کردم جواب میدم 

فوقش یکی دو تا تماس و هم میدم.

.......

اصلا مگ وظیفه داریم در زمان استراحت پاسخگوی اولیا باشیم؟ اونم چه سؤالاتی ماشالله 

برام مهم نیست همه اینا ک ما تو خونه هم درگیر برنامه و کارای فردای تدریسیشونیم 

ولی سوالی ک داشتم اینه لطفا بگید شما چیکار میکنید و اجازه میدید به شما زنگ و..بزنند.

معلم نیستم ولی نه معلمای ما هم نمیزارن مگه اینکه خیلی دیگه ضروری باشه 

خواهرم ابتدایی معلمشون برای اولیا تو شاد گروه زده سوال داشته باشن اونجا میپرسن بقیع جواب میدن این بنظرم عاقلانه تره 

من تو شاد پیام میدن جواب میدم 

ولی تماس نمی‌گیرم به غیر از یک اولیا که تقریبا هر روز تماس میگیره گاهی جواب میدم گاهی نه 

اوصولا پیام میدن برای علت غیبت همین 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم نیستم ولی نه معلمای ما هم نمیزارن مگه اینکه خیلی دیگه ضروری باشه خواهرم ابتدایی معلمشون برای او ...

همه تو گروه پیام میدن شلوغ میشه و فقط معلم باید پیام بفرسته 

منم گروه زدم ک فقط خودم و مدیر می‌تونیم جواب بدیم

همه تو گروه پیام میدن شلوغ میشه و فقط معلم باید پیام بفرسته منم گروه زدم ک فقط خودم و مدیر می‌تونیم ...

نه اینا علاوه بر اون یه گروه تبادل دارن مثلا اگه یکی غایب بود دیگه از معلم نمیپرسه اونجا پیام میده بقیه اولیا جواب میدن 

گلم من معلم نبستم ولی دو تا ابجیم معلم ابتدایی ان زیاد باهاشون در ارتباطم یکیشون شرایطش مث شما بود بخدا زنگ گوشیش هر دیقه اولیا بودن اینقد عصبانی شدم بهش گفتم ب این اولیا بغهمون ک تو هم کار و زندگی داری ساعت۱۲شبم زنگ میزدن اصلا نباید اینقد مزاحمت درست کنن تو گروه ک هستی یه ساعتی رو‌مشخص کن بنظرم برا جوابگویی بگو غیر این ساعت ب هیچ‌وجه پاسخگو نیستم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مگه اولیا شماره معلمارو هم میگیرن؟مگه نباید فوقش شماره مدیر و مدرسه اینا رو داشته باشن

بعضی از اولیا واقعا هیچی از حقوق شخصی و...نمیدونن 

حالا تو باید بیایی حالیشون کنی 

خوبه من مشکلی ندارم از این بایت و کنترل کردم 

ولی همیشه یکی دو نفر هستن که آش و حلیم مجلسن

گلم من معلم نبستم ولی دو تا ابجیم معلم ابتدایی ان زیاد باهاشون در ارتباطم یکیشون شرایطش مث شما بود ب ...

خوب میکنه اصلا ساعت هم نذاره 

ما مشکل دانش آموزان رو حل کنیم به کنار اولیا رو باید بفهمونی که وقت غیرارادی نباید تماس و‌‌‌‌...بگیری تازه طلبکار هم هستن تهدید به شکایت میکنن فکر می‌کنند چه کار ترسناکی هست

میتونید از یکی از اولیا مطلع بخواین که ایشون به نمایندگی تز شما پاسخ گو باشند و تنهاموارد خاص رو به ...

اینکارو و کردم ی هفته اس ولی حس خوبی ندارم 

حس میکنم دخالت اولیا اینطور بیشتر میشه نمونه‌ش همون ارتباطی که با اون نماینده دارن حتی گفتم که گروه رو یکطرفه کنه و لزومی نداره همه به اون پیام و زنگ بزنند

خوب میکنه اصلا ساعت هم نذاره ما مشکل دانش آموزان رو حل کنیم به کنار اولیا رو باید بفهمونی که وقت غیر ...

فقط شمارتو ب هیچ وجه نده ب کسی تنها راهش همینه تو شاد پیام بدن دوست داشتی جواب بده نداشتی نده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد