2777
2789
خیلی یه دندن خودشون تو خواستگاری گفتن دوتاتون دوسال دیگه کارشناسیتون تموم بشه عروسی کنین حالا همون خ ...

به هر حال فقط نظر اونا که شرط نیست. پدر تو هم باید موافقت کنه. به نظرم پدرت باید باجذبه و محکم پشتت وایسه بگه ما رسم نداریم عقد به این طولانی بشه.آخه 4 سال خیلی زیاده. تازه قرار باشه 2 سال تو دو تا شهر جدا باشین خیلی سخته. 

ای بابا اخه چرا این کارا رو میکنن ۲ سال دیگ ک خیلیه نمیتونی با پدر و مادر همسرت حرف بزنی؟ دوسال دی ...

اونام گفتن بعد سربازی زیر قول و قراراشون زدن

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه خانواده من یه شهر دیگن اگه بخوام برم باید دوسال دور باشیم از یه طرفم مامان بابام میگن ما ...

عزیزم واقعا سخته من خودم الان چهار سال شده عقدمون سربازی همسرمم تموم شده تازه اگه خدا بخواد اسفند عروسی میگیریم ما توی دو شهر مختلفم بودیم ولی عشقمون کم نشد ولی خیلی سخت بود خیلی زیاد

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به هر حال فقط نظر اونا که شرط نیست. پدر تو هم باید موافقت کنه. به نظرم پدرت باید باجذبه و محکم پشتت ...

خیلی بی منطقن پیش مشاورم رفتیم گفت ۴سال افتضاحه برا عقد ولی انگار نه انگار😢

عزیزم واقعا سخته من خودم الان چهار سال شده عقدمون سربازی همسرمم تموم شده تازه اگه خدا بخواد اسفند عر ...

هزارتا اتفاق ممکنه بیوفته که ما حتی نتونیم یه عروسی بگیریم.

شما چند سالتونه؟

هزارتا اتفاق ممکنه بیوفته که ما حتی نتونیم یه عروسی بگیریم. شما چند سالتونه؟

بیست و پنج سالمه واسه ما خانواده ها درک نمیکردن که چهار سال زیاده خود همسرم دوست داشتیم عزوسی بگیریم،حالا اگه اتفاقی نیفته انشاالله اسفند میگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم واقعا سخته من خودم الان چهار سال شده عقدمون سربازی همسرمم تموم شده تازه اگه خدا بخواد اسفند عر ...

یکی از پیشنهاداش این بود که تو برگرد شهر خودتون تا عروسی که من بیشتر رو کارم تمرکز داشته باشم ولی احساس میکنم میخواد منو بفرسته دنبال نخودسیا

میگه من برم سربازی ظهر میام خونه بعدش باید برم سرکار تا شب دیگه کی وقت میکنیم با هم باشیم درآمدمم نص ...

يعني سر خونه و زندگيتون بريد ديگه از صب تا شب پيش شماست ؟ 

خب اون موقع هم صب ميره سركار تا شب 

مطمئنم امسال سال منه امسال به ارزوم میرسم حتماااااا.... بگو ایشالاااا....
خیلی بی منطقن پیش مشاورم رفتیم گفت ۴سال افتضاحه برا عقد ولی انگار نه انگار😢

چی بگم. یعنی اصن نظر خانواده تو براشون مهم نیست؟ آخه این طور مواقع معمولا هر دو خانواده با هم صحبت میکنن و به توافق میرسن.

اون چون به شما قول داده بايد به قولش عمل كنه . نياز نيست شما انقدر تلاش كني تا راضي بشه . 

بعدم ما دو سال و نيم عقديم و تو دو شهر مختلف . 

تو دو سال عقدتو امدي شهر شوهرت و تو خونه اونا موندي ؟؟؟

مطمئنم امسال سال منه امسال به ارزوم میرسم حتماااااا.... بگو ایشالاااا....
یکی از پیشنهاداش این بود که تو برگرد شهر خودتون تا عروسی که من بیشتر رو کارم تمرکز داشته باشم ولی اح ...

تو یه شهرم هستیم به زور تو طول روز یه زنگ میزنه چه برسه برم شهر خودم همش باید غصه بخورم...

تو یه شهرم هستیم به زور تو طول روز یه زنگ میزنه چه برسه برم شهر خودم همش باید غصه بخورم...

نه همسر من سرباز بود خودش نمیتونست بیاد به من میگفت بیا با اینحال دوهفته ای یبار همو میدیدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
يعني سر خونه و زندگيتون بريد ديگه از صب تا شب پيش شماست ؟  خب اون موقع هم صب ميره سركار تا شب& ...

منم همینو میگم الانم همینطوری همو میبینیم

چی بگم. یعنی اصن نظر خانواده تو براشون مهم نیست؟ آخه این طور مواقع معمولا هر دو خانواده با هم صحبت م ...

همش ما باید کوتاه بیایم😔

اون چون به شما قول داده بايد به قولش عمل كنه . نياز نيست شما انقدر تلاش كني تا راضي بشه .  بعد ...

نه ترم اخرم دانشجو هستم خونه اجاره کردم شوهرمم هفته ای چند شب میاد پیشم