2777
2789
نباید از اول انقد کوتاه میومدین که این طوری بشه. حالا مشاور رفتین چی گفت؟ خودت تنها بدون شوهرت برو م ...

مشاور جلو خودش گفت این صحبت کردنمون فقط یه طرفس اقا حرف حرفه خودشه خانوم شما برا خودت تصمیم بگیر ببین اگه نمیتونی جداشو 

من بخاطرش موقعی که دوست بودیم از دانشگاه انصراف دادم بعد دو ترم باهاش اومدم یه شهر دیگه بعد به جای قدردانی جلو مشاور میگه تو از شهرتون فراری بودی بخاطر من نیومدی دانشگاه آزاد چی بوده که منتشو سر من میذاری خیلی دلم ازش شکسته😔مشاور اخرش گفت من تفاهمی بین شما نمیبینم

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید از اول انقد کوتاه میومدین که این طوری بشه. حالا مشاور رفتین چی گفت؟ خودت تنها بدون شوهرت برو م ...

یه ریال برا من تو عقد خرج نکرده همه جا میگه توقعت بالاس نمیشه همزمان برم سربازی

مشاور جلو خودش گفت این صحبت کردنمون فقط یه طرفس اقا حرف حرفه خودشه خانوم شما برا خودت تصمیم بگیر ببی ...

شرایط خیلی سختی داری ایشالا خدا کمکت کنه و بهترین اتفاق واست پیش بیاد.من راهی به ذهنم نمیرسه که بهت بگم خودت همه راها را رفتی...

ممنون عزیزم

عزیزدلم ببخش منو اینطوری بهت میگم واقعا نمیخوام دلت بشکنه اما الان دوران اوج شماست الان همش شوهرت باید دنبالت باشه نه برعکس. الان باید مثل ملکه براش باشی. عزیزم یکم رو تصمیمت فکر کن. نمیگم جدا شو اما واقعا منطقی باش. خونسرد باش احترام خودت و خانواده ات رو نگه دار ازش به لحاظ روحی دور شو اگر واقعا دوستت داشته باشه دنبالت میاد ، اما اگر نه دنبالت نیاد باور کن بعد ازدواج وضعیتت بهتر از این نخواهد شد و مشکلات دیگه هم هستن که اضافه میشن

عزیزدلم ببخش منو اینطوری بهت میگم واقعا نمیخوام دلت بشکنه اما الان دوران اوج شماست الان همش شوهرت با ...

ینی بنظرتون یه مدت باهاش قط رابطه کنم؟

عزیزدلم ببخش منو اینطوری بهت میگم واقعا نمیخوام دلت بشکنه اما الان دوران اوج شماست الان همش شوهرت با ...

بهم خیلی محبت میکنه ولی فقط حرف هیچی تو عنل احساس نمیکنم هرچی بهش میگم میگه وظیفه من نیست الان که عروسی نکردیم حتی وظیفش نمیدونه منو ببره دکتر تو شهر غریب

ببین عزیزم من و شوهرم ۴ سال باهم دوست بودیم عاشق هم بودیم برا هم میمردیم. بعد ازدواج انقد مشکلات هست ادم احساس خستگی میکنه اونوقت شما از الان که تو دوره ای هستی باید کلی ناز کنی اینطوری ازش گله داری. ۲ سال خیلی زیاد واسه دوباره صبر کردن. به نظرم به هیچ عنوان کوتاه نیا وگرنه اشتباه کردی

ببین عزیزم من و شوهرم ۴ سال باهم دوست بودیم عاشق هم بودیم برا هم میمردیم. بعد ازدواج انقد مشکلات هست ...

نمیدونم چجوری بهش بفهمونم خدا نگذره از کسایی که این راهو جلو پاش گذاشتن