من الان ۱سال و ۹ماهه عقد کردم از اول قراربود بعد ۲سال عروسی بگیریم بعد شوهرم بره سربازی اما حالا یهو ...
منم دوسال و نیم عقدمه..بعد لیسانس شوهرم اقدام کرد برای سربازی الان 7ماه داره میره. خدمت..عروسیمون هم اذر .چون به خانواده ها گفتیم به این شرط که بره سربازی عروسی بگیرن...اونام پذیرفتن .ولی خیلی سخته..انشاالله شماهم صحبت کنید .برین خونتون
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
سختیها و مشکلاتی که برات ایجاد میشه رو با شوهرت دونه دونه مطرح کن و بهش بگو اگر همین اول راه بخواد بدقولی کنه شما نمیتونی تا آخر عمر بهش تکیه کنی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خب بعد عروسی بره سربازی ،به پدر مادرت بگو نزارن طولانی تر شه،عقد طولانیش خسته کنندس
میگه من برم سربازی ظهر میام خونه بعدش باید برم سرکار تا شب دیگه کی وقت میکنیم با هم باشیم درآمدمم نصف میشه جوابگو نیست درحالی که الانم هم درس میخونه هم کار
وا عقدین الکی که نیس بگه نمیخوامت بعدشم سربازیش داخل شهر خودتونه
منظورم اینه خانواده من یه شهر دیگن اگه بخوام برم باید دوسال دور باشیم از یه طرفم مامان بابام میگن ما بعد دوسال دیگه رومون نمیشه به مردم بگیم دوسال دیگم عقبم افتاده تا دومادمون از سربازی بیاد