2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم هنوز به رابطه قبلش فکر میکنه خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 66 پست
من تجربه های بدتر از اینو داشتم😔چه میشه کرد؟میگذره ....😔میگذره و تبدیل میشه به آه های گاه و بی گاه ...

چقدر داغون شدم واااای

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️
خاطرات رو نمیشه از ذهن کسی پاک کرد شما سعی کنید با رفتارتون شرایظی فراهم کنید ک ایشون با وجود شما سر ...

دیگه رفته چیکار میتونم بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکاش؟هه نمیدونی زندگی تو برزخ چه عذاااابیه منم خیلی از این حرفا میزدم الهی نبینی و نشنوی خواهر

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره تازه نوشته .دادن چاپ کردن

😐😐😐😑مسسسخره دیگه چرا چاپ میکنه 

اه 

مارو بگو رو دیوار کیا یادگاری مینویسیم😑😑😑

اینا میان به ما مشاوره میدن امان امان😶😑😑😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قربون دلت برمممم خواهر🫂🤍💔😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرا چاپ کرده ، شما از کجا پیداش کردی عزیزم

خب چون چاپ شده داستانی نوشته. ولی قشنگ معلومه شخصیت خودشه. چون من شوهرمو میشناسم. تمام حرفاش و حرکاتش چیزایی که نوشته خودش بود. 

شما میگید روانشناس هستن .حتی روانشناس ها هم گاهی به روانشناس احتیاج پیدا میکنن، نوشتن صرفا فقط برای یادآوری خاطرات شیرین گذشته نیست گاهی برای تخلیه روانی از این روش استفاده میشه 

اکثر ما وقتی چیزی آزارمون میده و نمی‌تونیم با بقیه در میون بزاریمش اون و روی کاغذ میبریم تا آرامش از دست رفته مون رو به دست بیاریم.

😐😐😐😑مسسسخره دیگه چرا چاپ میکنه اه مارو بگو رو دیوار کیا یادگاری مینویسیم😑😑😑اینا میان به ما مش ...

داغون شدم. دست و پام یخه. 

شما میگید روانشناس هستن .حتی روانشناس ها هم گاهی به روانشناس احتیاج پیدا میکنن، نوشتن صرفا فقط برای ...

عزیزم به صورت رومان نوشته چاپ کرده. یا حالا طرف بخونه یا خودش داشته باشه ازش. نگفت زن بدبختم اینجا لطمه میخوره؟