2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا میرم حرم امام رضا (ع) براتون دعا میکنم تنتون سالم و دلتون شاد باشه

خیلی ممنونم ازت دوستم خیلی دلم گرفته واسه سلامتیم دعا کن انشالله بحق آقا امام رضا به حاجات دلتون برسین

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
فردا میرم حرم امام رضا (ع) براتون دعا میکنم تنتون سالم و دلتون شاد باشه

برا سلامتی قلبم دردش خوب شه منظم بزنه. ، و این توده تو سینم خوشخیم باشه دعا کن برام برات صلوات میفرستم عزیزم

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
خیلی ممنونم ازت دوستم خیلی دلم گرفته واسه سلامتیم دعا کن انشالله بحق آقا امام رضا به حاجات دلتون برس ...

چشم انشاالله دلت همیشه شاد باشه بحق امام رضا انشاالله همیشه سلامت و خوش باشید  و ممنون بابت دعای قشنگت

برا سلامتی قلبم دردش خوب شه منظم بزنه. ، و این توده تو سینم خوشخیم باشه دعا کن برام برات صلوات میفرس ...

عزیزم انشاالله تو همین روزا بهترین اتفاق ها برات بیفته فقط توکل کن به خدا  و امیدت رو از دست نده من اگه قابل باشم  از صمیم قلبم از امام رضا میخوام که تنتون سلامت باشه خواهر گلم فقط اینو بدون خدا حواسش بهت هست فقط میخواد به وقتش خوشحالت کنه 

عزیزم انشاالله تو همین روزا بهترین اتفاق ها برات بیفته فقط توکل کن به خدا و امیدت رو از دست نده من ...

🥲🥲

ممنونم ازت عزیزم🥲