2777
2789
عنوان

مشکلات حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 40 پست
سلام عزیزمببخشید که اینجا مزاحمت شدمتاپیک قفل بوذهر گرم رو در 7 درصد ضرب کنی مقدار 7 درصد رو بهتون م ...

سلام عزیزدلین

خواهش میکنم♥️

خیلی بزرگوارید یک دنیا ممنونتونم😍❤️🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مهدی سخابخش مطبش توی مطهریه اگه بگم معجره میکنه دروغ نگفتم برو پیشش

مرسی عزیزم 

شما چه تاثیری ازش دیدین ؟

مثلا شده الزایمرو‌ متوقف کنه؟

ممنون میشم یه مقدار برام توضیح بدین

اگرم که امکانش نیست فدای سرتون

محبت کردین به این تاپیک اومدین❤️

مرسی عزیزم شما چه تاثیری ازش دیدین ؟مثلا شده الزایمرو‌ متوقف کنه؟ممنون میشم یه مقدار برام توضیح بدین ...

من ام اس داشتم خیلی شدید بود دکترا خیلی اذیتم کردن ولی 10 ساله الان تحت نظرشم و خداورشکر به خاطر سواد زیادش و داروهای خوبش خیلی خوبم و مشکلی ندارم برای آلزایمر هم مطبش خیلی میان و خیلی راضین

سلام عزیزم انشالله مامان عزیزت بزودی خوب میشه من تو تاپیک نماز شب یه کاربر بودم بهم گفتی واست پیام ب ...

سلام عزیزم 

ممنونم فداتشم

میخواستم بهت پیشنهاد دود کردن عنبر نسا تو گوشو بدم 

پسر خالم تازه گوشش از سرماخوردگی عفونت کرده بود میخواستن تو گوشش دود کنن

گفتم پیام بدی که بعدا باخیال راحت نتیجه رو بهت اعلام کنم:

بچه ۶سالشه از عفونت گوشم خوابو خوراک نداشت عنبرنسارو گذاشتن تو کاغذ مثل سیگار کشیدن دودشو دادن تو گوش بچه عفونتش خوب شده

خود منم بچه بودم با بو کردن عنبر نسا سینوزیتم الحمدالله برطرف شد

تست کنین انشاالله کوچولوهاتون بهتر بشن