2777
2789
عنوان

مشکلات حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 40 پست
درسته ممنونم احتمالم داره از چشم باشه💔

انشاءالله زود خوب میشه، بعضی مریضی ها مقطعی هست.

با ذکر ودعا ورفتن به اماکن مذهبی تاثیرش بیشتر میشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

انشاءالله زود خوب میشه، بعضی مریضی ها مقطعی هست.با ذکر ودعا ورفتن به اماکن مذهبی تاثیرش بیشتر میشه.

ما نصف عمرمون تو اماکن مذهبی گذشت🤣

دعاهامم اثر نداره،ادم خوبی نیستم

شما اگر تونستی دعا کن نتونستی ام دینی گردنت نیست عزیزم فداسرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته مصرف میکنین تاثیر داره؟برگشت نداره؟دکترتون خیلی خوبه؟

من هنوز نخوردم چند روز پیش بهم گفت دکتر عمومی بود 

ولی‌گفت اگه خیلی میترسی یه نوار مغز بده من ۲۵ سالمه گفت به خاطر بی خوابیه که مغزت استراحت نداره بچه کوچیک دارم 

من هنوز نخوردم چند روز پیش بهم گفت دکتر عمومی بود ولی‌گفت اگه خیلی میترسی یه نوار مغز بده من ۲۵ سالم ...

این چیزا تو سن ما خیلی رایج شده

من خودم ۲۴سالمه اضطراب و استرس و فراموشی دارم

یه مدت که رنگ امیزی میکردم حالم بهتر بود

ولی خب مامانم با رنگ امیزی کنار نمیاد

این چیزا تو سن ما خیلی رایج شدهمن خودم ۲۴سالمه اضطراب و استرس و فراموشی دارمیه مدت که رنگ امیزی میکر ...

من دو قلو دارم و بچه مدرسه ایی تا الانم بیدارن از صب ساعت ۹ هم بیدارم تا الان به دکتر گفتم گفت حق داری فراموشی بگیری

من دو قلو دارم و بچه مدرسه ایی تا الانم بیدارن از صب ساعت ۹ هم بیدارم تا الان به دکتر گفتم گفت حق دا ...

واقعا حق داری 

مغزتو گرم کن

سردی باعث کم حافظگی میشه

دود اسپند خوبه

ابم به اندازه کافی بخور

واقعا حق داری مغزتو گرم کنسردی باعث کم حافظگی میشهدود اسپند خوبهابم به اندازه کافی بخور

اره دکتر هم گفت کند هم خیلی خوبه این قرصه هم اسمو سرچ کن گیاهیه ممورال من گفتم فردا رفتم بیرون بگیرم 

ما نصف عمرمون تو اماکن مذهبی گذشت🤣دعاهامم اثر نداره،ادم خوبی نیستمشما اگر تونستی دعا کن نتونستی ام ...

نه این چه حرفیه عزیزم، خیلی هم خوب هستید

اما خیلی از امراض از طرف شیطان هست وبا دعا زودتر رفع میشه.

انشاءالله هر چه زودتر تاپیک سلامتی میگذارید .

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین