الان خیلی دلم اون پسر مغرور می خواد و نمی تونم درس بخونم
وهنم درگیره
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
سلام من یکی دوست داشتم خیلی پیگیرم بودهر کاری میکرد به دستم بیاره مدتی چون من نرم شده بودم و انگار ...
وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم بعدیشو بزاره قطعا قدم بعدی سواستفاده ازتوه..توروخدامواظب باش مبادا خام بشی توبایدغرور داشته باشی نه اون..اگه میتونی بیخیال شو چون توشرایط ازدواج نداری باید درس بخونی وبایه فرد تحصیلکرده وباشخصیت ازدواج کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام من یکی دوست داشتم خیلی پیگیرم بودهر کاری میکرد به دستم بیاره مدتی چون من نرم شده بودم و انگار ...
منم دانشجوبودم موارد زیادی داشتم بالاخره اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد پیش میادمیل وانگیزه..ولی اینازودگذره اگه قصدازدواج داشته باشه که سیاست درپیش نمیگیره بعدشم توالان سن ازدواجت نیست چون پخته نیستی اصلا معیاری داری واسه انتخاب همسرآینده؟؟؟ایامطابقت داره باکسی که مدنظرته؟؟؟
وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم ...
عزیزم آره کنکورم بخاطرش از دو رقمی کشوری شدم ۴ رقمی رتبه ۷ هزار شدم افسردگی گرفتم ولی هیچ کس منو نفهمید درکم نکرد من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم هیچ کس تو زندگیم نبود تنها پسری که بهش اعتماد کردم اون بود من عاشقش بودم نه قیافه داشته نه پول داشت فقط ادب داشته خوشگل حرف میزد شغلش هم خوب بود ولی برای من مهم نبود معیار من شغلش نبود اخلاقش بود
الان نمی تونم فراموشش کنم رفتم دانشگاه هنوز عذابم میده فکرش هنوز می خوام داشته باشمش
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
منم دانشجوبودم موارد زیادی داشتم بالاخره اقتضای سنه کاریش نمیشه کرد پیش میادمیل وانگیزه..ولی اینازود ...
نه قبل دانشگاه تو سال کنکورم با هاش آشنا شدم چون بچه درس خون بودم هر روز تو مدرسه سمپاد همو میدیدم اولش از سختی تست ریاضی شروع شد کم کم حرف های دیگه و تهش هم که گفتم از نظر مالی درسی ظاهری خانواده من بالا تر بودن ولی من فقط اونو می خواستم وانم همین جوری وانمود کرد
وای خدا باورم نمیشه بخاطریه پسر ازدرست میزنی واقعا ارزششو داره؟؟اون سیاستش بوده که تورو نرم کنه وقدم ...
میدونم اوج احمقیه ومشاوره برم بهش بگم دوستش دارم رو در رو یا با پیچ خودم میدونم با کسی نیست
همه پسرا زبون بازن این که نمیشه ضامن خوشبختی..میشه؟؟؟تحصیلات داشته؟؟
اره خیلی زبون داشت وخیلی بچه خر خون و مثبت بود ظاهرن با ادب هم بوداا ولی خب خودش اولش اومد سمتم وگرنه من فکر این چیزا تو سرم نبود کلم تو کتاب بود
آره داروساز بود دانشجو ترم ۴ ۵ بود
خیلی بهم گفت کنکوری حواست جمع کن آیندت خراب نشه تو پزشکی راحت آوردی اینو ماز و صد تا استاد دیگه هم تاید میکنه احساساتت کنترل کن من گفتم نه احساسات درس جداس تهش شد بدبختی تهش شد رشته ای که دوست ندارم تهش شد بدون اون😭
خب پس چرا نیومد خاستگاری؟؟؟میتونست این عشق ادامه دار باشه
نمیدونم دقیقا ولی من خراب نبودم که بخواد بازیم بده
اره خیلی زبون داشت وخیلی بچه خر خون و مثبت بود ظاهرن با ادب هم بوداا ولی خب خودش اولش اومد سمتم وگرن ...
اگه تودرس بخونی وبه هدفت برسی قطعااحساست ودیدت نسبت به زندگی عوض میشه اونوقت میتونی واسه انتخاب همسرآینده بشینی معیاراتوانتخاب کنی یه چیزایی هست که شایدواسه جامعه پررنگ باشه ولی واسه بعضی ادما بی مفهومه مثلامن یه معیارایی داشتم که واسه بقیه مهم نبود ولی برای خودم اولویت اول بود
اگه تودرس بخونی وبه هدفت برسی قطعااحساست ودیدت نسبت به زندگی عوض میشه اونوقت میتونی واسه انتخاب همسر ...
چطوری درس بخونم تمرکز داشته باشم الکی حرص نخورم راهش چیه