2777
2789
عنوان

شام ایرانی

6747 بازدید | 57 پست

فصل اولش که تموم شد، چقدر مزخرف بود...اولا که برنامه مسابقه ی آشپزیه، پس باید نحوه ی پخت غذا رو نشون بدن که این اتفاق نیفتاد.‌ بیشتر شبیه یه دورهمی دوستانه بود که جمع شدن دور هم بگن و بخندن‌

دوما نتیجه ی مسابقه همیشه مهم و هیجان انگیز بوده، تو این فصل کمند از همه امتیاز کمتری آورد. بعدش الکی یه ۱۰ امتیاز بهش دادن که امتیازش از همه بالاتر بشه و جایزه رو بدن بهش. خب اگه برنده ی مسابقه از پیش مشخص شده و  قراره در نهایت برنده اون کسی بشه که شما میخواید، این همه بگیر و ببند واسه چی بود؟؟؟

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم

بردن کمند خیلی مسخره بود

و اینکه عکسی هم از غذاها نشون نمیدادن

صرفا دورهمی بود

ولی خب اینا رو من صرفا برای سرگرمی می بینم چون برنامه بهتری هم نیست

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
موافقمبردن کمند خیلی مسخره بودو اینکه عکسی هم از غذاها نشون نمیدادنصرفا دورهمی بودولی خب اینا رو من ...

آره منم فقط بخاطر سرگرمی می بینم ولی یه انتظاراتی هم داشتم 

خوب شد ندیدم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوب شد ندیدم

از جهت فان بدنیست، سرگرم کنندست. یه کمی ام خنده داره...ولی اصصصصلا نمیشه بهش گفت مسابقه ی آشپزی