2777
2789
عنوان

شام ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی خیلی چرت و لوسه مامانم داشت میدید منم یکم کنارش دیدم از لوس بازیاشون حالم بهم خورد

😂😂😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

از همه مزخرف تر شب  الیکا، مهمونی خونه ی خودش نبود، غذا درست نکرده بود و فقط لوس بازی درمیاورد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شام ایرانی قسمت رامبد واشکان خطیبی و...جالب بود

همونکه سال ۹۰ پخش شد؟ با مهدی پاکدل و سرپش صحت بودن؟

شام ایرانی قسمت رامبد واشکان خطیبی و...جالب بود

اون خیلی خوب بود 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
از همه مزخرف تر شب الیکا، مهمونی خونه ی خودش نبود، غذا درست نکرده بود و فقط لوس بازی درمیاورد

آره من اون قسمتش واقعا کلافه شدم و حوصلم سررفت

فقط در حد پست های اینستا دیدم 

در کل مردم نمیخوان آشپزی کردن طرف رو ببین 

حتی اگه انکار هم کنن بخاطر حرف و شیوه زندگی و روابط سلبریتی هاست که این برنامه ها ببینده داره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فقط در حد پست های اینستا دیدم در کل مردم نمیخوان آشپزی کردن طرف رو ببین حتی اگه انکار هم کنن بخاطر ح ...

آره انگار همینطوره👍