برخورد تا لوشون دادم ب من فحشی ک لایق مادرو خواهرشه داد ....مهم نیس برام .....دخترا تورو خدا گول کسی و مخصوصا تو این سایت ک پر از پسر بچه مریضه رو نخورید الانم همه برید گزارشش رو بزنید و تعلیق شه بالاخره دختربچه هم زیاده گول میخورن گناه دارن....مادراشون و پدرشون گناه دارن ....از فحشش دیگ مطمئن شدم پسر بچه مریضه پشت کاربریش ک داره از سادگی همه سواستفاده میکنه.....تا لو دادم سریع فحش داد و قفل کرد کاربی دیگ ای هم داره.....عکس های بد میخواد از کاربرا تو خصوصی اونجور ک متوجه شدم ....قصد سواستفاده داره گویا.....ثواب داره تعلیقش کنین با گزارشاتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش بسر بچه نبودی ....حداقل بزرگ بودی ....حرفمو ب گوش میگرفتی ببین بچه .....انقدر دخترا رو ب بازی نگیر اینا پدرومادر دارن .....پدرومادراشونم با زحمت بزرگشون کردن براش آرزوها دارن.....چرا اینکارو میکنی اخه؟؟؟.
عجیبه .....واقعا من دارم برا بچه ها غصه میخورم .....من مادرم میدونم مادرا چ قدر نگران بچه هاشون مخصوصا دختراشوونن. بعد یکی مث این بیاد ....لعنت ب پدرومادری ک تورو دنیا آوردن ک بشی هیولا
درسته ولی باور کن ساده و زود باور ک بچه باشن هم کم نیستن از دل صاف و پاکشونه..... اصلا فرض رو بر این بگیریم شاید خدایی نکرده یکیشون دختر خودمون توشون باشن