2777
2789
عنوان

چقدر ب بعضی پسر بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 39 پست
درسته ولی باور کن ساده و زود باور ک بچه باشن هم کم نیستن از دل صاف و پاکشونه..... اصلا فرض رو بر این ...

درسته .

قطعا دخترای زیر ۱۸ هنوز شاید نتونن چنین جونورایی را تشخیص بدن ولی گاهی میبینم خانم های متاهل گول مردهای زن نما را خوردن که فقط یه دور تاپیک هاشون را نگاه کنید معلومه یه مرده مریضه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاربر زن نما که زیاد هست از کجا میخواین همه رو تشخیص بدین؟

خب از نوع تایپیک و حرف زدن و شخصیت و ادبش  خیلی آسونه.....و اینک اگ بدون اجازه بهت درخواست بده قطعا زن نما چون زن هر حرفی داشته باشه تو جمع بزنه والا ......من درخواست زن نما بیشتر از خود مرد دارم ....

من خودم تو سایت چیزی رو جوی نمیگیرم و رد میشم و برخورد نمیکنم ولی این یکی رو نمیتونم چون ک از همین سرسری گرفتن های بزرگترا بدترین ضربه رو کوچیکترا میخورن دیگ همه بدبختیا از مجازی شروع میشه دیگ

من الان یک کاربر رو میشناسم ک همممه کاربرا واقعا فکر میکنن زنه درصورتی ک نیس......تازه ازش یک بت قدیسه ساختن.....تنها کسی ک میدونه زن نماس فقط منم ک از وقتی مطمئن شدم دیگ جوابشو ندادم