2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر فست جالبه 🤭

215 بازدید | 21 پست

وقتایی ک فست نیستم صبح که بیدار میشم معدم میخواد از گرسنگی سوراخ بشه ولی وقتی فستم توانایی اینو دارم که مثلا از ۹ شب تا فردا ۲ بعدظهر هیچی نخورم 🤷🏻‍♀️🙂🤭

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل روزه

من وقتی روزه ام اصلا احساس گرسنگی ندارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چجوریه،دقیق میگی؟ چند روز در هفته؟

گاهی که پرخوری میکنم میگیرم اسمش روزه متناوب هست مثلا میتونی از ۷ شب بعد از شام هیچی دیگه جز اب و چای و قهوه نخوری تا فردا ساعت مثلا ۷ صبح یا ۱۰ صبح خیلی عالیه نمیدونم چرا حس باحالیه 🤭 خیلیم همه تعریف میکنن بزن نت سرچ کن راجبش

مثل روزهمن وقتی روزه ام اصلا احساس گرسنگی ندارم

اره ولی خب این میتونی قهوه و چای و اب و دمنوش بخوری 

چه باحال نصف بیشترش رو که خوابیم

اره و دقیقا همین قسمت خوبشه🤭🤭 اصلا حس گرسنگی نمیکنی بعدش کلی هم لاغر میشی و کالری دریافتیت خیلی در روز کم‌میشه من چون تا ۹ شب ۱۰ اینا چیز میز میخورم تا ۲ فست میگیرم شما میتونی از ۷ اینا چیزی نخوری تا ۷ صبح فردا 

میشه مثلا هفت روز هفته این رژیم رو بگیریم؟

اره اتفاقا اینجوری میگن بهتره نمیدونم چرا منم میخوام بگیرم دیگه کلا 

فست عالیه.من طی دوماه ۷کیلو کم کردم.تازه منظم نمیگرفتم

منم گاهی جرزنی میکنم یه میوه ای میخورم البته گاهی🤭🤭 ولی بازم هی سایز کم‌میکنم