2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده

82 بازدید | 11 پست

شده توی دعوا شوهرتون حمله ور شه بهتون ؟؟؟ گفت هر غلطی میخوایی بکن منم گفتم خودت غلط کردی. بعد حمله ور شد سمتم و زد تو سرم. از دیشب تاحالا داره عذرخواهی میکنه . برای شمام پیش اومده،،؟؟؟ یا اطرافیان ؟؟؟ یا دیگ فاتحه چنین زندگی خونده ست؟؟؟ این زندگی اصلا زندگی؟؟  فک میکنم همچی پوشالیِ. 

چندتا از موهام کنده شد. 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین خواهر زمانه سخت شده 

اگه بچه داری شرایط جدایی آنچنان نداری 

شوهرت مرد سر به راهی هست اهل دود و دم و رفیق خیانت نیست 

بچسب به زندگیت 

بیرون از این زندگی مردهای خیلی بدتری هستن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

با توجه به چنین کسی بنظرتون طلاهام بدم بهش ؟؟؟ تاپیک قبلیم هست

باز دیشب بهم گف پرتت میکمم بیرون از خونه. لباس پوشیدم برم نذاشت. گف عصبی بودم چیزی گفتم

حالا میگ بیا بریم مرکز استان) ما شهرستانیم( خرید کنیم برات میخاستی بارونی بخری. باهاش برم؟؟؟ یا سنگین باشم ک بدونه دلخورم؟؟؟ چون از دیشب سنگینم. 

نمیدونم چطور ادبش کنم دیگ تکرار نکنه. اگ برم فک میکنه همچی عادی. ولی این فرصت دیگ تکرار نمیشه . نمیریم مرکز استان منم خرید دارم 

ببین خواهر زمانه سخت شده اگه بچه داری شرایط جدایی آنچنان نداری شوهرت مرد سر به راهی هست اهل دود و دم ...

میشه دوتا پست بعدی ک نوشنم بخونی

با توجه به چنین کسی بنظرتون طلاهام بدم بهش ؟؟؟ تاپیک قبلیم هستباز دیشب بهم گف پرتت میکمم بیرون از خو ...

تو‌جواب منو‌ندادی اخه 

شوهر اهل خیانت و رفیق و دود و دم مشروب هست یا نه؟ 

به نظر من هر کی رو میشه تحمل کرد خاین ‌و معتاد سخته 

باز بشین سبک‌و سنگین کن ببین اخلاق خوب و بدش رو 

ببین کدوم ترازو سنگینتره 

اکه مرد خوبیه طلاهاتو‌بده 

در مورد خرید اتفاقا برو قشنگ سواستفاده کن سرسنگین باش کلی چیزی بچاپ ازش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو‌جواب منو‌ندادی اخه شوهر اهل خیانت و رفیق و دود و دم مشروب هست یا نه؟ به نظر من هر کی رو میشه تحمل ...

نه اهل اینا نیست . ینی  ۲ سالو نیم فعلا عروسی کردیم چیزی ازش ندیدم خداروشکر. زحمت کشه. اهل تفریح. دستو دلبازه. احساساتیه

نه اهل اینا نیست . ینی ۲ سالو نیم فعلا عروسی کردیم چیزی ازش ندیدم خداروشکر. زحمت کشه. اهل تفریح. دس ...

دست بزنم ک داره . فحاشیم میکنه گاهی

نه اهل اینا نیست . ینی ۲ سالو نیم فعلا عروسی کردیم چیزی ازش ندیدم خداروشکر. زحمت کشه. اهل تفریح. دس ...

خب خداروشکر اهل کار خلاف نیست 

دست برن و فحاشی لم کار دستت باشه مناسفانه نادرست خانواده از پدر اینجور دیدن 

می‌خواد طلاهاتو چیکار کنه؟

خب خداروشکر اهل کار خلاف نیست دست برن و فحاشی لم کار دستت باشه مناسفانه نادرست خانواده از پدر اینجور ...

خونه بخریم