2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران دخالت خانواده ها و ناپختگی دختر و پسر نمیذاره این اتفاق بیفتهاکثر زندگیا منجر به تنهاترشدت ...

حد و مرز دخالت خانواده ها دست خوده زن و مرد هسش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خب خدارو شکر همه راضی بودن من نمی‌دونم این ناراضیان که تو سایت تاپیک میزنن حتماً اجنه هستند ولی من ...

شنیدی میگن عشق تموم ماجراست؟

کاملا غلطه

یار خوب تموم ماجراست

شوهر من عاشقم بود ولی بعد از ازدواج بخاطر پدر و مادرش منم زیر پا گذاشته 

خیلی دلم شکسته ازش...

تو ایران دخالت خانواده ها و ناپختگی دختر و پسر نمیذاره این اتفاق بیفتهاکثر زندگیا منجر به تنهاترشدت ...

دقیقا من یه دختر شاد و پر انرژی بودم ولی ناپختگی همسرم در مقابل خانوادش  و اینکه بلد نبود چطوری رفتار کنه باهاشون و اونام عروس داری بلد نبودن اصلا دنیا دیده نبودن  منو از زندگی سیر کردن کلا عوض شدم یه آدم دیگه شدم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
والا تو زندگی چوب همین صداقتمم خیلی خوردم ولی بلد نیستم بدجنس و دروغگو باشم

ادم اصیل دروغ نمیگه دو رو نیست ولی تو کشور ما یه چیزهایی یه ادمهایی تمام اصول درست رو زیر پا گزاشتن نابود کردن