2777
2789

یه نفر ک خیلی برام مهمه یعنی ادم مهمه زندگیمه با هم بحثمون شدتو اینستا گفت بلاکت میکنم حالا تو اینستا صفحه چتش میاد بالا برام عکس پرفایلشم هس اما نمیشه بزرگش کرد و دنبال کنندهاشم نمیاد برام اما فقط صفحه چتش با عکس پرفایلش

حالا سوالم اینه مگه وقتی طرف بلاک کنی کلا هیچش بالا نمیاد پس چرا برای من اینایی ک گفتم میاد 

کاری با اینستا ندارم 

واسه آدم مهم زندگیت مهم نیستی 

به این نکته توجه نمیکنی ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری با اینستا ندارم واسه آدم مهم زندگیت مهم نیستی به این نکته توجه نمیکنی ؟

بلاک کردن نشونه این نیس ک طرف برات مهم نباشه اقای نسبتا محترم اون آدم هم شوهرمه رفته ماموریت چند وقته

بلاک کردن نشونه این نیس ک طرف برات مهم نباشه اقای نسبتا محترم اون آدم هم شوهرمه رفته ماموریت چند وقت ...

جالب نیست که همسرت بلاکت کرده 

سعی کنید با صحبت کردن مشکلتون رو حل کنید بالاخره یکیتون یه مشکلی داره با اینستا و .. ک این اتفاق افتاده 

دوست دختر ، دوست پسر نیستید ک بلاک کنید همو 

موفق باشید ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

جالب نیست که همسرت بلاکت کرده سعی کنید با صحبت کردن مشکلتون رو حل کنید بالاخره یکیتون یه مشکلی داره ...

جالب نبودن یا بودنش ب خودمون مربوطه 

من یه سوال پرسیدم فقط اگه بلد بودی جواب میدادی ...

الان ایشون چی گفتن که اینجوری با تیکه جواب میدین؟

ایشون بجای اینکه جواب سوال منو بده داره یه چیزی دیکه میگه خوب ب ایشون چه ربطی داره ک براش مهم هستم یا نه

بعدشم بلاک کردن دلیل نمیشه ک طرفت برات مهم نباشه 

ایشون بجای اینکه جواب سوال منو بده داره یه چیزی دیکه میگه خوب ب ایشون چه ربطی داره ک براش مهم هستم ی ...

شما وقتی یه چیزیو توی مکان عمومی مطرح میکنی باید توقع هر چیزی داشته باشی ( هرچند که ایشون بی ربط نگفتن) 

و اینکه شما هم اگه میخاستی چیز دیگه ای نشنوی فقط در مورد بلاکی حرف میزدین نه اینکه بگی طرف برات مهمه یا نیس و یا بحثی داشتیم یا ن 

شما وقتی یه چیزیو توی مکان عمومی مطرح میکنی باید توقع هر چیزی داشته باشی ( هرچند که ایشون بی ربط نگف ...

برای این گفتم مهمه ک جواب بدن چون بعضیا اصلا این طور سوالا رو جواب نمیدن فکر میکنن دوست پسر و چیزای الکیه 

بعدشم شما چرا اینقده از این اقا طرفداری میکنی اصلا ب شما چه ربطی داره این اگه شعور داشت و بیکار نبود ک تو این سایت زنونه نمیچرخید😒😏

برای این گفتم مهمه ک جواب بدن چون بعضیا اصلا این طور سوالا رو جواب نمیدن فکر میکنن دوست پسر و چیزای ...

من صرفا از این آقا طرفداری نکردم چیزیو که لازم دونستم گفتم، بهرحال منظوری نداشتم ببخشید 

و اینکه عضو بودن ایشون به ما ارتباطی نداره و مزاحم هم نشدن ،درصورتی باید شاکی باشین از عضویت آقا که مزاحمت ایجاد کنن وگرنه خود سایت اجازه ورود به آقایون نمیدادن