یه نفر ک خیلی برام مهمه یعنی ادم مهمه زندگیمه با هم بحثمون شدتو اینستا گفت بلاکت میکنم حالا تو اینستا صفحه چتش میاد بالا برام عکس پرفایلشم هس اما نمیشه بزرگش کرد و دنبال کنندهاشم نمیاد برام اما فقط صفحه چتش با عکس پرفایلش
حالا سوالم اینه مگه وقتی طرف بلاک کنی کلا هیچش بالا نمیاد پس چرا برای من اینایی ک گفتم میاد
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
بلاک کردن نشونه این نیس ک طرف برات مهم نباشه اقای نسبتا محترم اون آدم هم شوهرمه رفته ماموریت چند وقت ...
جالب نیست که همسرت بلاکت کرده
سعی کنید با صحبت کردن مشکلتون رو حل کنید بالاخره یکیتون یه مشکلی داره با اینستا و .. ک این اتفاق افتاده
دوست دختر ، دوست پسر نیستید ک بلاک کنید همو
موفق باشید !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
برای این گفتم مهمه ک جواب بدن چون بعضیا اصلا این طور سوالا رو جواب نمیدن فکر میکنن دوست پسر و چیزای ...
من صرفا از این آقا طرفداری نکردم چیزیو که لازم دونستم گفتم، بهرحال منظوری نداشتم ببخشید
و اینکه عضو بودن ایشون به ما ارتباطی نداره و مزاحم هم نشدن ،درصورتی باید شاکی باشین از عضویت آقا که مزاحمت ایجاد کنن وگرنه خود سایت اجازه ورود به آقایون نمیدادن