2777
2789
عنوان

نیاز جنسی یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه چرا به بقیه کمک نکرد؟دیدم خانوم های مسن اومدن کارشونم گیر بود.در این مورد بازم نظرتون همینه؟

بله نظرم همینه 

اگر هم اینطوری که میگین باشه شاید فقط به خانمای جوان دلشون میخواد کمک کنن که کار درستی نیست 

ولی نه به شدت حرف برادرتون که چون مثلا یکی مطلقه‌س یا جوانه صرفا به قصد بد و جنسی کمکش میکنن همه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ما یه نیاز جنسی داریم که قابل مدیریته و یه بیمار جنسی که نمیتونه نیازش رو مدیریت کنه.چیزی که ما توی ...

چقدر کامل و دقیق توضیح دادید درسته کاملا ممنونممم🌹🌹🌹

بله درسته خیلی ممنون ازنظرتون❤️

فدات :)

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

خودت چه حسی گرفتی ازش؟نه داداشت و نه ما اون آقایی که به شما کمک کرد رو ندیدیمبنظرت قصد بدی داشت یا ن ...

به نظر من آقایون بعد این حرکات شماره میدن و انگار دنبال طعمه میگردن ک توی دفعه بعد صددرصد رو میشه دستشون تا جایی ک دیدم و تجربه کردم همین بوده و لاغیر هیچکسو ندیدم محض رضای خدا کمکی بکنه حتا پسرایی که تو محیط های خوب بهت کمک میکنن حتما ازتو خوششون اومده و بزودی منتظر درخواستش باید باشی یعنی توعمرم ندیدم کسی بی چشمداشت کمک کنه جز پدروبرادر آدم.یا من شانس ندارم برام پیش نیومده🥲

همه اینطور نیستناز اون بدتر اینه که بضی زنها خودشون رو یه شیع جنسی میبینن برا آقایونهمینکه ی آقایی ن ...

خخخ منم بااین دسته مخالفم.من به این قسمتی ک کاری میکنن کاردارم آخه آدم این کارارو یا برا آشناش انجام میده بعنوان پارتی. یا یه نفعی واسش داره مگ غیر اینه؟😂 

برادرت به شدت منفی بین است رو حرفاش حساب باز نکن

خب عزیزم خودت قضاوت کن یه آقای متاهل چرا باید کار منو راه بندازه یا حتی بگه کارتون درست شد بهتون زنگ خواهم زد؟ درصورتیکه خانومای دیگه رو کمک نکنه این از نظر شما کمک هست یا چیزدیگه؟

اول باید دید پوششتون چطور اگه چادری باشید یکجور اگه حجابتون باز تر یک جور بعد اون اقا شاید سرش شلوغ ...

پوششم فقط یه ضدافتاب داشتم و یه ریمل.بامقنعه و حجاب کامل مانتوشلواردمپاگشاد مچ پامم مشخص نبود.خیلی ام جدی بودم و نخندیدم و صدام دیگ متناسب با سنم هس یکم نازکه.و تازه اصلا ازش کمک نخواستم.

ولی خب حرفاتونو قبول دارم اما چ میشع کرد من از چادر و محجبه شدن و اینا خوشم‌نمیاد ازبچکی نبودم باهام عجین شده عادی بودن و معمولی بودن هرکارم کنم نمیتونم مذهبی باشم ولی خب طلا ک پاک چ منتش ب خاکه مهم این ک من بهشون محل ندم و توجهی نکنم حتااگر جایی متوجه شدم دعواکنم و آبروی اون فردو ببرم دوبارع این کارو نکنه.

یعنی تا حالا نشده خودت به دلت بیاد که بخوای کاره کسی رو راه بندازی؟بعضی مواقع این حس القا میشه و این ...

ن صد ک کمک کنم چون من غرور و حریم شخصی دارم و دخترم هیچوقت کمکهام از سر قصد نیست ک بخوام به نفع جنسی برسم این یک دوما اینکه آدم بیمار نگاه به چراغ سبزتو نمیکنه همین ک ببینه ساده ای تنهایی یا کلا مونث هستی کافیه براشون.همونطور ک مرد بیمارهست زن بیمارهم هست این درسته ولی ربط به چراغ سبز نداره

نه موافق نیستم دلیل قانع کننده ای ندارم ولی ادمای خوب دیدم که بدون همچین چشم داشتی کمک کردنبستگی به ...

هستن ولی کمیابن.بهرحال کسی قصدی داشته باشه تو باردوم مشخص میشه البته براجاهایی ک قراره دفعه دومم بری همونجا و پیش همون آدم و اینطوریه که آدم خوب از لد تشخیص داده میشه.